TSK jetleri, PKK ve IŞİD hedeflerini vurdu!

TSK jetleri, PKK ve IŞİD hedeflerini vurdu!
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, Diyarbakır Lice ve Kuzey Irak'taki Haftanin kampındaki PKK hedeflerini ve Suriye'deki IŞİD mevzilerini vurdu.

Diyarbakır Lice kırsalında tespit edilen terör örgütü PKK’lı grubun bulunduğu barınma alanı hava harekatı düzenlendi. Barınma alanı Türk savaş uçakları tarafından ateş altına alınarak imha edildi. Öte yandan Kuzey Irak’taki Sinat-Haftanin ve Metina bölgelerine, Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK’lı teröristlerin bulunduğu sığınak ve kontrol noktasından oluşan 5 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

IŞİD’İN MEVZİLERİ VURULDU

Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD’e ait silah mevzii, katyuşa ve havan silahlarından oluşan hedefler Fırtına obüsü ve ÇNRA (Sakarya) atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan bir hava sonucunda imha edildi. Yapılan atışlar sonucunda ilk tespitlere göre 8 IŞİD’li terörist etkisiz hale getirildi ve bir savunma mevzii imha edildi.