Ahmet Hakan'a bir tepki de Tuba Büyüküstün'den geldi

Ahmet Hakan'a bir tepki de Tuba Büyüküstün'den geldi
Tuba Büyüküstün, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'ın "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısına yanıt verdi.

Hazal Kayayı hedef almıştı. Tuba Büyüküstün'den Ahmet Hakan'a sert tepki

Yüzüne kimyasal madde atılan şiddet mağduru kadın: Her aynaya Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, dünkü yazısında, Netflix''te yayınlanan "Pera Palas''ta Gece Yarısı" dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya''nın oyunculuğunu eleştirdi. Hakan köşesinde kaleme aldığı "Hazal Kaya''nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazıda sıraladığı maddelerle birçok oyuncunun tepkisini çekti.

“ELEŞTİRİ ADI ALTINDA HADSİZLİĞE HARCAYACAK VAKTİM YOK”

Oyuncu Tuba Büyüküstün de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Hakan''a yanıt verdi. 

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Büyüküstün, "Neden Ahmet Hakan okumuyorum? Yazılarında kendine yetememişliği çok hissediliyor. Eleştiri adı altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok. Yıllardır üslup konusunda kendini geliştiremediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Büyüküstün, paylaşımının devamında "Hazal Kaya''nın oyunculuğuyla ilgili yazısı karşıma çıktı da. Nefret mi? Yok canım yanlış kelime kullanmıştır. Belki de Birdman filminde denildiği gibi ''Kendini gerçekleştiremeyen insanlar her şey de yanlış arayan eleştirmenlerden olurlar" dedi.

İlgili Haberler