Tucson ağustosta geliyor

Tucson ağustosta geliyor
Uzun süredir merakla beklenen ve Auto Show’da da ziyaretçilerin en fazla ilgisini çeken Hyundai modeli olan Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla hem gençleri hem de kendini genç hissedenleri heyecanlandırıyor

Hyundai Tucson, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabilecek. Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de torkkonvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebilecek.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, yeni modelle ilgili olarak, “Hyundai olarak son 2 yıl içinde model yelpazemizde olan tüm araçlarımızda yenilik ve iyileştirmeler oldu. Şu an binek araç pazarında hemen hemen her segmentte tüketici taleplerini karşılayan modeller sunuyoruz. Yeni Tucson modelimiz Ağustos ayından itibaren yollara çıkacak. Bizim için en dikkat çeken benzinli 1.6 motorumuz. Turbo beslemeyle 177 HP maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı olacak. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunacak” diye konuştu.