Turgut Özal ve Fethullah Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı

Turgut Özal ve Fethullah Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı
Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, katıldığı bir canlı yayında FETÖ lideri Gülen'in ABD'de hastanede yatan Özal'ın gizlice odasına girdiğini iddia etmişti. Sosyal medyaya düşen başka bir fotoğraf, gerçeğin öyle olmadığını ortaya çıkardı.

Eski Cumhurbaşkanlarından Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın CNN Türk'te katıldığı bir programda babası ve Fethullah Gülen ile ilgili ortaya koyduğu iddialar tartışma yaratmıştı.

Ahmet Özal, programdaki konuşmasında Turgut Özal ve Fethullah Gülen'in yer aldığı fotoğrafla ilgili olarak "Gülen, babam Houston’da Bypass ameliyatı olduğunda ziyaret ediyor. Hatta enteresandır, babamla çekilmiş bir fotoğrafı var. Aslında babamın odasına girilmesi yasakken uyuduğu sırada gizlice girip yanına oturuyor. Resim çektiriyor." ifadelerini kullanmıştı. 

Oda TV'nin haberine göre; Ahmet Özal'ın söz konusu fotoğrafla ilgili iddiaları sonucunda çıkan tartışmalarda aynı gün çekildiği öğrenilen bir başka fotoğraf daha ortaya çıktı. Farklı bir açıdan çekildiği görülen fotoğrafta bu sefer Özal ve Gülen ile birlikte bir doktor da yer alıyor. 

Turgut Özal'ın Bypass ameliyatı olduğu ve gizlice fotoğraf çekildiği iddia edilen güne ilişkin başka bir fotoğrafın ortaya çıkması ise Ahmet Özal'ın iddiaları ardından ortaya çıkan tartışmayı alevlendirdi.

İlgili Haberler