Turhan Çömez’den çok konuşulacak iddia: AKP’de yumruk yumruğa kavga

Turhan Çömez’den çok konuşulacak iddia: AKP’de yumruk yumruğa kavga
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, AKP teşkilatlarının Genel Merkez'den koptuğunu ve parti içinde çöküş yaşandığını söyledi. Çömez ismini vermediği bir ilde AKP’li vekillerin bir toplantıda yumruk yumruğa kavgaya giriştiğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Halk TV’de konuk olduğu programda çok konuşulacak iddiaları gündeme getirdi.

“AKP TEŞKİLATLARI ÇATIR ÇATIR DAĞILIYOR”

"Erdoğan otokratikleştikçe hata yapıyor, hata yaptıkça otokratikleşiyor" diyen Çömez, "Otokrasi seviyesi arttıkça tabanından da kopuyor. Halktan da kopuyor, teşkilatlarından da kopuyor. Teşkilatlarında olup bitenden haberi yok. Zannediyor ki AKP''yi ilk kurduğu o zamanlardaki o ruh, o heyecan devam ediyor. Hayır. AKP teşkilatları çatır çatır dağılıyor" ifadelerini kullandı.

“GENEL MERKEZ İLE SARAY ÇATIŞMA İÇERİSİNDE”

AKP tabanı ile teşkilatının birbirinden koptuğunu ifade eden Çömez, "Teşkilat kendi arasında büyük kavgalar içerisinde, büyük entrikalar dönüyor, teşkilatla Genel Merkez çatışma içerisinde, Genel Merkez''le Saray çatışma içerisinde" diye konuştu.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

AKP teşkilat toplantısında yaşanan bir kavgaya değinen Çömez olayı şu sözlerle anlattı:

"İlini söylemeyeceğim. Bir vilayetimizde, AKP Milletvekilleri kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Bir bayan milletvekili de var aralarında. Tartışma öyle bir hale geldi ki birbirleriyle yumruk yumruğa kavga ettiler. Bundan Genel Merkez''in haberi dahi yok. Çünkü kopmuş vaziyetteler. Halktan koptukları gibi teşkilattan da kopmuş vaziyetteler."

İlgili Haberler