TURİSTİK ENKAZ

TURİSTİK ENKAZ
Ukrayna’da düşürülen Malezya Havayolları’na ait uçağın enkazı, daha incelemeler tamamlanmadan turistik bir alana dönüştü. Bölgeye gelen vatandaşlar uçağın yanında hatıra fotoğrafı çektiriyor

Küçük çocuklar da var!
Ukrayna’da yaşanan uçak faciasının ardından, ortaya çıkan gayriciddi tutum görenleri şaşırtıyor. Malezya Havayolları’na ait uçağın düşürüldüğü bölgeye gelen turistler, daha incelemeler sürerken, enkazın yanına kadar gelip hatıra fotoğrafı çektiriyor. 298 kişini öldüğü kazanın enkazında fotoğrafı çekilenler arasında küçük çocukların da olması işin vahametini arttırıyor. Bu arada yetkililer daha birçok cesede ulaşılamadığını da belirtiyor.

Kızlarını arıyorlar
Kazada 25 yaşındaki kızları Fatima Dycnski’yi kaybeden Ruthart ve Jerzy Dycnski de, önceki sabah enkaz alanını ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri çiçeği uçağın parçaları üzerine bırakan çift, basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kızlarının cesedine ulaşılamamasının acılarını arttırdığını kaydeden baba Jerzy Dycnski, arama çalışmalarının ciddiyet içinde devam etmesi ve kayıpların bulunması gerektiğini belirtti.