Cihat Arslan: Galatasaray'dan teklif aldım

Cihat Arslan: Galatasaray'dan teklif aldım
Galatasaray'da Domenec Torrent'in ekibinde yer alacağı iddia edilen teknik direktör Cihat Arslan, Sarı Kırmızılı ekipten teklif aldığını duyurdu.

Radyospor''dan Salim Manav''ın haberine göre; son olarak Süper Lig''de Kasımpaşa''yı çalıştıran Cihat Arslan, Galatasaray''dan teklif aldığını itiraf etti. Arslan, Galatasaray''la görüştüğünü söyledi.

Anadolu Ateşi programında konuşan Cihat Arslan, "Galatasaray''da dolaylı yoldan teklif aldım. Fakat o süreçte işimiz son anda olmadı. Bana o dönem de sormuşlardı. ''Ben bir teknik direktörüm; sadece A Milli Takım ve Galatasaray''da yardımcı antrenör olurum'' demiştim. G.Saray benim için çok özel bir camia, bizim üzerimizde emeği olan bir camia. Galatasaray''da Igor Tudor göreve gelmeden önce de görüşmüştüm. O dönem teknik direktör olacaktım. Fakat son saniyede işim olmadı" ifadelerini kullandı.

Son olarak Süper Lig''de Kasımpaşa''yı çalıştıran Arslan, 1993-1997 yılları arasında Galatasaray''da forma giydi. 51 yaşındaki futbol adamı G.Saray''da oynadığı dönemde takımının Avrupa Kupaları''ndaki 100. golünü atmış ve tarihe adını yazdırmıştı. (13 Nisan 1994 Spartak Moskova - Galatasaray: 1-2)

 

İlgili Haberler