Türkeş’in öğrencilerinden Akşener’e destek

Türkeş’in öğrencilerinden Akşener’e destek
MHP Genel Başkan adayı Akşener’e önemli bir destek daha geldi. Alparslan Türkeş’in özel eğitim grubunda yer alanlardan oluşan Doksanlılar Dayanışma Platformu, “Akşener’in yanındayız’ açıklaması yaptı.

MHP’de 19 Haziran’da yapılacak tüzük kurultayı için geri sayım sürerken, sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başbuğ Alparslan Türkeş’in özel eğitim grubunda yer alan isimlerin oluşturduğu Doksanlılar Dayanışma Platformu önemli bir bildiri yayınlayarak, MHP’deki değişimi ve aday olarak da Meral Akşener’i desteklediklerini açıkladılar.

 

İşte Doksanlılar Dayanışma Platformu’nun yaptığı açıklama:

“Bizler, doksanlı yıllarda Başbuğ Alpaslan TÜRKEŞ’in peşinden hesapsız, kitapsız yürüyen ve de onun son döneminde ocaklarda, üniversite teşkilatlarında görev alan nesilleriz. Başka bir tabirle bizler Başbuğun rütbesiz genç generalleriyiz.  

Bizler, aynı zamanda küsmeden, kırılmadan sokaklarda, meydanlarda MHP’nin geleceği için çabalayan, emek veren, ter döken ve de Başbuğ Alparslan Türkeş’in hatırasını ve adını her daim ayakta tutan tekkenin yunuslarıyız.  

Bizler, yani doksanlılar olarak, büyüdük, olgunlaştık, gerek eğitimizle, gerek iş ve meslek hayatımızdaki kariyerlerimizle artık hem partimizin hem de ülkemizin yönetimine hazır olduğumuzu  tüm kamuoyuna açıklamak isteriz.    

Bizler, Milliyetçi Hareket Partisinin iradesinin en üst tecelli organı olan büyük kurultay delegelerinin isteklerine, yüce Türk adaletinin kanuni zorunluluğu karşısında ayak sürüyen, ülkücüyü ülkücüyle korkutmak isteyen Stalinist yaklaşımlara, hukuktan bi haber çocukça açıklamalara hayır diyor ve değişim konusunda gövdemizi ortaya koyacağımızı açıkça ifade ediyoruz.   

Biz doksanlılar olarak, Anadolu’nun ve tabanın sesine uyarak değişimin ana gücü ve lokomotifi olan Sayın Meral Akşener’in yanında olduğumuzu ülkücü camiaya ilan ediyoruz.  

Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.”  

 

Doksanlılar Dayanışma Platformu