Türkeş'in rabia ve bozkurtlu fotoğraflarına tepki yağıyor

Türkeş'in rabia ve bozkurtlu fotoğraflarına tepki yağıyor
Başbakan Yardımcısı AKP'li Türkeş, şehit Ömer Halisdemir'in annesinin cenazesi için Niğde'ye gitti. Cenazenin ardından AKP ve MHP teşkilatlarına giden Türkeş'in ziyareti anında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

AKP Ankara Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Ömer Halisdemir'in vefat eden annesi Fadimana Halisdemir'in cenaze törenine katıldı.

Töreninin ardından Altunhisar ilçesi Hasandağı Ulukışla köyü mezarlığına 4 gün önce defnedilen şehit Gökhan Altınalana'nın kabrine giderek dua etti.

Hasandağı Ulukışla köyündeki baba evine geçen Türkeş, şehidin babası Mehmet, annesi Şerife, eşi Eriç ve yüzbaşı ağabeyi Serkan Altınalana ile görüşerek, başsağlığı ve sabır diledi. Türkeş, şehidin babasına Kur'an-ı Kerim hediye etti. Türkeş'e Vali Ertan Peynircioğlu da eşlik etti.

Türkeş, taziyelerin ardından AKP ve MHP teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyarete AKP Niğde milletvekillerinin de eşlik ettiği görülürken, MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, Tuğrul Türkeş'i kapıda karşıladı.

Ziyaret anında çekilen fotoğraflara Ülkücülerden tepki yağdı.

İlgili Haberler