Türkiye eşinin arabasını parçalayan kadını konuşuyor. Kimse 'neden' diye sormadı

Türkiye eşinin arabasını parçalayan kadını konuşuyor. Kimse 'neden' diye sormadı
İstanbul Esenyurt’ta, eşinden şiddet gördüğü belirtilen kadının sinir krizi geçirerek eline aldığı taşla eşinin otomobilinin cam ve aynalarını paramparça ettiği görüntüler izleyenleri ‘şoke’ etti.

Basına "Esenyurt''ta şoke eden anlar", "Kadının gazabı", "Eşiyle tartıştı, otomobili parçaladı", "Eşine kızan kadın hıncını arabasından çıkardı" gibi başlıklarla yansıyan büyük yankı uyandırdı.

Olay haber sitelerinde, gazetelerde manşetten verildi. 

“Polisi arayın” diye bağıran kadının arabayı elindeki taşla parçaladığı olay sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Öyle ya olay ‘şoke’ etmişti. 

Evin içinde yaşandığında komşuda ‘gürültü’ olarak karşılık bulan aile içi şiddet görüntüleri sokağa taşmıştı. Üstelik değeri yüz bini aşan otomobil parçalanmıştı.

"EŞİNDEN DAYAK YEMİŞTİ"

Oysa görgü tanıklarının ifadelerine göre sinir krizi geçiren kadın "Eşinden dayak yemişti" ve bunu kimse görmedi.

Sosyal medya ve haber siteleri olayı ''eşiyle tartıştı arabasını parçaladı'' gibi daha çok dikkat çekeceğini düşündükleri şekilde paylaşmayı tercih ettiler.

Kadına şiddetin doruk noktalara ulaştığı son yıllarda medyanın bu tavrı da dikkat çekiyor.

Kadına şiddete odaklanılması gereken bir olayda daha "Büyük hasar oluşan otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı."

İlgili Haberler