Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alacak

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alacak
Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alacak.

Kamuilan''da yer alan bilgilere göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alacağını duyurdu. 

GEREKLİ BELGELER:

Sınava giriş koşullarında yer alan fakülteler dışındaki fakültelerden veya yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirmeye alınabilmesi için e-devlet başvurusu sırasında "Diğer Belgeleriniz" aşaması altında bulunan "Denklik Gösterir Belge" alanına ilgili dokümanı yüklemeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Sınava başvurular 28.02.2022 günü başlayıp, 11.03.2022 günü 23:59''da sona erecektir. Adaylar başvurularını, e-devlet üzerinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)üzerinden giriş yaparak elektronik ortamda yapacaklardır. 12.03.2022 günü 00:00''dan sonra sisteme yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SINAVA ÇAĞRI

Başvuruda bulunan adaylardan KPSS puanı en yüksek olanlardan başlamak üzere belirlenen boş kadro sayısının 20 (yirmi) katı sayıda aday yazılı sınava çağırılacaktır. Eşit puan almaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde bu puana sahip adayların tümü sınava çağırılacaktır. Başvuruda bulunulacak puan türleri içinden, adayın en yüksek puana sahip olduğu puan türü sıralamanın oluşturulmasında esas alınacaktır.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylarwww.tki.gov.trinternet adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebligat hükmünde olup, adaylara ayrıca bildirim yapılmayacaktır. Ayrıca adaylar sınava katılım durumlarını Kariyer Kapısı Platformu üzerinden görüntüleyebilecektir.

Adaylar yazılı sınava giriş belgeleriniwww.tki.gov.tradresinde duyurular bölümünde ilan edilecek link üzerinden alabileceklerdir.

7) YAZILI SINAV TARİHİ VE YERİ

Yazılı sınavlar, 26 - 27.03.2022 günlerinde Ankara''da yapılacak olup, sınav yeri ve saati yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile birliktewww.tki.gov.trinternet adresinde duyurulacak ve Sınava Giriş Belgesinde de belirtilecektir. Ayrıca adaylar, sonuçlarını Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

Yazılı sınavda başarılı olan adayların listesi 18.04.2022 günüwww.tki.gov.trinternet adresinde duyurulacaktır. Kişilere ayrıca tebligat yapılmayacak olup, bu duyuru tebligat yerine geçerli sayılacaktır.