Türkiye Marcao'nun Kerem'e ahlaksız saldırısını konuşuyor

Türkiye Marcao'nun Kerem'e ahlaksız saldırısını konuşuyor
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Maça Sarı Kırmızılı oyuncular Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasındaki kavga damga vurdu. Pozisyon sonrası Marcao kırmızı kart gördü.

Takım arkadaşını döven bu adama kimse ceza vermeyecek mi. Bay Terim bu olay herkesi ilgilendirir

Süper Lig''de ilk haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, Giresunspor''a konuk oldu. 2 penaltı kararının verildiği ve 2 kırmızı kartın çıktığı maçta sarı kırmızılılar sahadan 2-0 galip ayrıldı ve sezona 3 puanla başladı.

SKANDAL OLAY MAÇA DAMGA VURDU

Maçının 62. dakikasında saha bir anda karıştı. Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao''nun Kerem Aktürkoğlu''na yumruk atmaya çalışması gözlendi ve Sarı Kırmızılı ekip futbolcuları Brezilyalı oyuncuyu zor sakinleştirdi.

Olayın ardından çılgına dönen Fatih Terim, Marcao''ya tepki gösterdi. Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar, VAR incelemesi sonrasında Marcao''ya kırmızı kart gösterdi.

"KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Maç sonrası olayla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Terim ise; "Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı sorusu, herhalde senin kulağına söylenen bir şey. Yaptırım uygularsak biz uygulayacağız. Kimseyi de ilgilendirmez." dedi.

NEDEN YAŞANDI?

Kerem Aktürkoğlu’nun kaçırdığı bir pozisyon sonrası Marcao, genç oyuncuya sert tepki gösteriyor. Kerem’in yaptığı bir hata sonrasında Marcao tepki göstermeye devam ediyor. Görüntülerden de görüldüğü üzere Kerem de ‘Sus’ işareti yapıyor. Bunun üzerine Marcao da genç oyuncuya saldırıyor.

KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Kırmızı kart sonrası Marcao''nun alacağı ceza merak konusu oldu. Marcao''nun "Saldırı" başlıklı Madde 44''ten disipline sevk edilmesi bekleniyor. Maddeye göre Marcao 5 ile 10 maç arası ceza alabilir.

İlgili Haberler