Türkiye'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali'nde tehlike çanları çalıyor. Ligimizden o takım da gidebilir

Türkiye'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali'nde tehlike çanları çalıyor. Ligimizden o takım da gidebilir
Avrupa'nın önde gelen 12 futbol kulübü, Avrupa Süper Ligi kuracaklarını açıkladı. 15 takımın sabit olarak her sezon aynı kalacağı lige 3 takım daha girmesi beklenirken büyük bir iddia ortaya atıldı. Lige katılmak üzere Türkiye’den Galatasaray’a da teklif gittiği öne sürüldü. Ayrıca İstanbul'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali'nin de askıya alınacağı konuşuluyor.

ODA TV''de yer alan habere göre, İngiltere, İspanya ve İtalya''dan toplam 12 dev kulüp, Avrupa Süper Ligi''nin kurulması için anlaştıklarını resmen duyurdu. Lige katılacak olan son üç takımdan birinin de Galatasaray olacağı iddia edildi.

12 KULÜP YER ALDI

İspanya ve İtalya''dan 3''er takımın yer aldığı toplan 12 kulübün bazılarının Avrupa Süper Ligi''nin kurucu üyesi olarak kaydedildiği, bazılarının ise lige dahil olmaya ilgi duyduklarını bildirdikleri bildirildi. Söz konusu 12 kulübe, 3 diğer takımın daha katılabileceği iddia edildi.

DEV TAKIMLAR AÇIKLADI

Avrupa Süper Ligi''nde İngiltere''den Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool ve Tottenham; İtalya''dan Inter, Milan ve Juventus, İspanya''dan da Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid''in yer aldığı belirtildi.

İSTANBUL RİSKE GİRDİ

Öte yandan, yabancı basında yer alan kaynaklarda ise bu sezonki Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının askıya alındığını duyurdu. İstanbul''daki Şampiyonlar Ligi finali de riske girdi.

İlgili Haberler