'Türkiyeli ümmet'in maşallahı var!

İsrail'le ilgili ses neden kısık? İslâm'ın ilk kıblesinde İslâm varlığı planlı bir şekilde eritilirken 'dünyaya atarlanma ustaları' söz konusu İsrail olunca adeta sükût içinde kalıyor!..

'Katar cihadı'na İstanbul'daki 'mağdur Katarlı'ya bedava balık-ekmek vererek katılan 'hassas vatandaş' da yukarıya bakıyor ve sessizliğe bürünüyor!.. Yoksa binecek facebook atına, doğru Mescid-i Aksa'da Cuma namazına!..

Zaten Almanya sosyal medyada yerle bir edilmiş durumda!.. Mücahitlerimiz öyle darbeler vurdular ki, 1945'te müttefik orduları Berlin'e doğru ilerlerken nasıl Hitler sığınağa çekilip ölüme uzandıysa, şimdi Merkel ve şürekası o sığınakta çaresiz bir şekilde bekleşiyorlar!..

***

'Zafer' akşamları Mercedes'lerle, Ford'larla, BMW'lerle, Audi'lerle, Wolksvagen'lerle, Skoda'larla tur atmaya alışık bir kesimimiz, onların kirli çamaşırlarını Bosch'a atma konusunda çok ama çok kararlı!.. Daha önce hazır çorba içmeyerek, cilt kremi sürmeyerek, deterjan yerine Arap sabunu kullanarak ve kolaları kanalizasyona dökerek İsrail'i defalarca kahreden kahramanlarımız bu defa da Almanları gözüne kestirmiş durumda!..

Söz: Dr. Oetker'in doktorluk lisansı iptal edilip emeklilik hakları iptal edilecek, Braun evlerden ırak tutulacak, oraya buraya Nivea sürülmeyecek, Adidas giyen yağlı kurşunlara gelecek, Bayer marka ilaç kullanma yerine kurşun döktürme tercih edilecek, Siemens kullanan çarpılacak, Deutsche Bank "Açlıktan ölüyoruz" diye yalvarsa bile bir kuruş kredi verilmeyecek, dünya kupalarında Almanya tutulmayacak ve hepsinden önemlisi bundan sonra hangi savaşta olursak olalım Almanya yenildi diye biz de kendimizi yenilmiş saymayacağız!..

Ve tabii Alman savaş sanayiini bitirmek için öldürücü hamle: Leopard tanklarını madara etmek için egzozuna  tıkamak üzere mebzul miktarda fanila üreteceğiz!.. Ondan sonra görelim bakalım Alman teknolojisini!.. Zaten akşam televizyonda Abdülhamit'i seyrettik, istim üstündeyiz!.. Filistin'den girip, Papua Yeni Gine'den dolanıp, Ümit Burnu'nun da aşağısından seyrederek, Hamburg'dan çıkmayan namerttir!..

Rusya'nın perişanlığı ibret olsun herkese!.. Uçağını kuş gibi avladıktan sonra nasıl da hizaya geldiler!.. Tabii adamları esas korkutan, kimi kefenli vatandaşlarımızdan oluşan atlı birliklerimizin "Emir verin sabah namazını Moskova'da kılalım" kararlılığıydı!.. Sonra özür üzerine özür diledik ama Şanghay Beşlisi hatırına, stratejik bir hamleydi!..

***

İsrail'i medyada ve sosyal medyada kahretme ve lanetleme seansları yeniden başladı!.. Üç vakte kadar sonuç alma ihtimali var gözüküyor!..

Özellikle Mavi Marmara'dan sonra burnu iyice sürtülen İsrail'in "Biz ettik, sen etme" diye yalvaracağı an yaklaştıkça yaklaşıyor!.. Daha önce Davos'ta, ardından Mavi Marmara meselesinde ilişkilerimizi alt seviyeye çekmiş, bütün işbirliği anlaşmalarımızı iptal etmiştik!..

Sonra İsrail korkudan nasıl da hizaya gelmişti!.. Büyüklük şanımızdandı affettik tabii!.. Gazze'ye ilaç ve gıda ambargosunun kalktığı müjdelendi!.. Daha öncesinde biz de boş durmamıştık!.. Mavi Marmara saldırganlarıyla ilgili kırmızı bülteni İnterpol'e göndermeyerek 'büyük devlet olgunluğu'nu çok güzel göstermiş, bir avuç Mavi Marmara mağdurunun adliye önündeki  protestolarını yok saymıştık!.. Çok kızınca da "Bana mı sormuştunuz giderken" diyerek yapabileceğimiz en güzel jesti yapmıştık!..

***

Şimdi İsrail, yine patlayacak öfkemizin farkında olmayarak, ilk kıblemizi, Mescid-i Aksa'yı iyice işgale yelteniyor, direnenlere zulmediyor… Ümmetin mücahit edebiyatçıları kahır seanslarında!.. Moskova niyetine pusatlanmış atlı birlikler, Antalya'ya Rus turistler yeniden gelmeye başlayınca rahatladılar ve kendilerini uykuya verdiler!.. Kefenli kardeşlerimiz bedava belediye otobüsleriyle mitinglerde koşturmaktan ve döner ekmek yemekten bitkin durumda!..

Geriye, sosyal medyada İsrail'i kahretme ve lânetleme 'ibadet'i kalıyor… Onda da 'Türkiyeli ümmet'in gerçekten maşallahı var!..

Yazarın Diğer Yazıları