"Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt!"   

AKP'li Mehmet Özhaseki, "Şu anda Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt FETÖ'dür. FETÖ'nün şu ana kadar İslam'a verdiği zararı komünistler, ateistler, Allahsızlar, kitapsızlar veremedi." dedi.

Özhaseki, "PKK, FETÖ ve DEAŞ aynı devlet tarafından hem para verilerek hem lojistik destek sağlanarak hem de örgütlendirilerek Türkiye karşısında faaliyet gösteren unsurlar haline getiriliyor. PKK, ırkçılık üzerine kurulmuş, kendi kardeşlerine kurşun sıkar hale gelmiş insanlardan oluşuyor. Bunlar hendekler kazarak büyük İsrail devletinin uzantısı gibi düşündükleri bir terör devleti kurmaya çalıştılar. Çok şükür bu bela geçti." diye konuştu!

***

Bence seçimlerde tercih yapmak için sorulacak en önemli soruyu sordu Özhaseki!

Gerçekten şu anda Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt hangisidir? FETÖ, PKK ve IŞİD, bir devlet tarafından kurulmuş ise ki o devlet ABD olsa gerek; AKP'nin yerel yönetimlere özerklik öngören parti programını da gönderen devlettir!

Yani ABD, AKP'nin kuruluşunda da vardır, katkıda bulunmuş ve tam destek vermiştir. ABD Dışişleri Bakanlığı da Abdullah Gül'ü 5 aylık liderlik kursundan geçirmiştir!

***

Tabii denilebilir ki "Örgüt sözünü CHP çok kullanır. Parti örgütü derler. Diğer partiler de birer örgüttür. Teşkilât demek yerine Türkçe örgüt demek daha doğru değil mi?"

Evet ama örgüt kelimesi, 12 Mart'tan beri öyle bir anlam kazandı ki seslendirildiğinde önce terör örgütlerini çağrıştırıyor! Partiden bahsedildiğini vurgulamak gerekiyor ki terör örgütleriyle karıştırılmasın.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de "Bugün 'FETÖ'nün siyasi ayağı nerede' diyenler, bunların dershaneleri kapatılırken, bunların gazeteleri kapatılırken, televizyonları kapatılırken, bankaları ya da kurumları kapatılırken kim, hangi siyasiler oraya gittiyse destek için, siyasi ayağına baksınlar." dedi.

Televizyonlar kapatılırken destek için gidenler arasında CHP'li ve MHP'li milletvekilleri de vardı ama iş dershanelere gelene kadar ABD'nin kurduğu söylenen FETÖ örgütü, AKP ile aynı menzile gidiyordu!

PKK hendek kazarken "dokunmayın, operasyon yapmayın" diyen de AKP iktidarı idi.

IŞİD, Suriye'nin bir kısmına hâkim olacak derecede örgütlenirken, militanlarının Türkiye'den geçmesine seyirci kalan da AKP iktidarı idi.

Üç terör örgütünün kuruluşunda değil ama yayılıp genişlemesinde, AKP iktidarının büyük rolü vardır.

Bu durumda "şu anda Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt" hangisi oluyor?

***

Bunları bir tarafa bırakalım. 16 yıllık AKP politikalarını gözden geçirelim. Ekonomi yabancılara devredilmiş durumdadır. Büyük kısmı Atatürk döneminde kurulan şeker fabrikaları bile satıldı. Tarım ve hayvancılık çökertildi. Yerli tohum yok edildi. Tohumu İsrail'den alıyoruz. Patates ve soğan fiyatları, bu politikaların sonucudur. Daha sırada ormanlar, su kaynakları ve yaylaların satılması var

Dış politikada ise Türkiye, kendi egemenliğinde olan İzmir ve Aydın'a bağlı 18 adayı Yunanistan'a terk etmiş durumdadır!

Şimdi sormak gerekir? FETÖ, PKK ve IŞİD terör örgütlerinden biri veya üçü birden konsorsiyum halinde Türkiye'nin yönetimini bir süreliğine ele geçirselerdi, Türkiye'ye ne kadar zarar verebilirlerdi?

Gerçi PKK'nın ne yapacağını, etrafına hendek kazdıkları ilçelerde gördük. IŞİD'in ne yaptığı da Suriye'deki kafa kesmelerinden bellidir. Yine FETÖ, Türk ordusunu, yargıyı, emniyeti ve üniversiteleri ele geçirmişti. Siyasi iktidara her istediklerini yaptırıyorlardı.

Peki ne oldu da bu iş birliği sona erdi? Onu kavga başlamadan bir ay önce Fetullah Gülen söyledi! "İrin havuzları" dediği rüşvet paralarından bahsetti. Anlaşıldı ki, AKP örgütü, FETÖ'yü devlette maaş karşılığı çalıştırıyor ama ihale komisyonlarından zırnık vermiyordu!

Seçimden önce kendimize soralım:

-Şu anda Türkiye'nin aleyhine çalışan en önemli örgüt hangisidir?

Yazarın Diğer Yazıları