Türkiye'nin yeni online bilet karşılaştırma sitesi açılıyor

Türkiye'nin yeni online bilet karşılaştırma sitesi açılıyor
İnternet ortamın'da online bilet sektörün'de iddali şekilde giriş yapmayı planlayan Biletbayi.com internet ortamında Uçak bileti ve otobus biletlerini aynı ekranda karşılaştırarak en ucuz bileti bulmayı sağlıyor.

Biletbayi.com'un CEO'su İrfan AKMEHMET ''Bilet'' sektörün'de hızlı şekilde internet sitelerine yönlenen kullanıcılar artık Acentalar'dan bilet almaktan ise uçak ve otobus bileti karşılaştırma sitelerini tercih ediyorlar. bunun nedeni ise kullanıcılar artık kendi biletlerini kendileri listelemek istiyor. Acentalar aldıkları komisyonlar üzerinden extra kullanıcıya 20 30 TL gibi afaki rakamlar yansıtmaktadirlar, bu yapılanlardan sonra insanlar artık Acentalar'a fazla itimat etmeyip kendileri en ucuz bilet fiyat karşılaştırma sitelerin'den arama yaparak detaylı bilgileri listelemek son kullanıcıların haklarıdır dedi.

Biletbayi.com Yakın zamanda Açılıyor.

456 yakın otobus firmasi ve tüm havayolları ile anlaşmalı olan Biletbayi.com ilk kez arayüz çalışmasını medya ile paylaştı:bilet sitesi Tatil Rehberi A.Ş firma sahibi irfan Akmehmet bu proje'de emeği geçen Alper Temircan , Serdar Turkoğlu ve iş ortağı Mehmet Badi'ye Biletbayi.com projesi için yaptıkları görüşmeler, ayrıntılı çalışmalar ve sarf ettikleri emekten dolayı teşekkür etti. 

Kolay kullanımı ve arayüzü ile biletbayi.com çok yakında sizlere hizmet verecektir.