Türkmen spiker gözyaşlarını tutamadı

Türkmen spiker gözyaşlarını tutamadı
Türkmeneli TV haber spikeri, Irak'ta IŞİD'li keskin nişancıların saldırısı sonucu şehit olan Türkmeneli TV Haber Müdürü Ahmet Haceroğlu'nun haberini duyururken gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz günlerde Kerkük'te IŞİD'in keskin nişancılar ile yaptığı saldırıda Türkmeneli TV Haber Müdürü Ahmet Necmettin Haceroğlu yaşamını yitirirken, TV Müdürü Süheyil Kasım da yaralanmıştı.

Haber Müdürü Haceroğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından sunulan haber bülteninde duygu dolu anlar yaşandı.

Haber bültenini sunan Türkmeneli TV spikeri, Ahmet Haceroğlu'nun ölümünü anonslarken gözyaşlarını tutamadı.

Haceroğlu'nun bir müdürden çok ağabey olduğunun altını çizen spiker, "bugün burada olmamızı ona borçluyuz" dedi.

İşte Türkmeneli TV spikerinin sözleri:

"Bildiğiniz gibi geçtiğimiz cuma günü keskin nişancılar tarafından çok saygıdeğer bir ağabeyimizi kaybettik. Ahmet Haceroğlu… O bizim hiçbir zaman müdürümüz olmadı, o bizim her zaman ağabeyimizdi. Bize yol gösteren, bize bu işi öğreten ağabeyimizdi. 2 gündür meslektaşlarım zor şartlar altında size haber yapmaya çalışıyorlar. Bugüne geldiysek onun sayesinde geldik. Türkmeneli Televiyoznu çalışanları zor bir şekilde binaya girmeye çalışıyorlar. Ayaklarımız resmen geri gidiyor. Ama bir şekilde haberleri sizlere aktarmaya çalışıyoruz.

Ailesine, eşine, tüm sevenlerine ve Türkmeneli televizyonunda çalışanlara baş sağlığı diliyorum. Allah, Ahmet ağabeyimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun."

İlgili Haberler