“UEFA Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getireceğiz”

“UEFA Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getireceğiz”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan iddialı sözler. Vodafone ile imzalanan ve kulübe para akacak olan projenin tanıtımında açıklama yapan Orman, “Bir milyon kişinin uygulamaya katılmasıyla 20 milyon TL’nin üstünde gelir elde edeceğiz. Bu güçle en büyük kupayı alacağız” diye konuştu

Haber: Recep Şeker

Beşiktaş Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal’ın tanıtımı yapıldı. Vodafone Arena’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk katıldı. Vodafone Kara Kartal projesi ile Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık bir ücretle, hem takımlarına destek olma hem de takım ve teknik direktörle yemek yeme, antrenman ziyareti gibi deneyimlerden ve çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunulacak. Beşiktaşlı taraftarlar, ek bir ücretle Vodafone KaraKartal’a katılabilecek. Ek ücret için aylık 1, 3 ve 5 TL Destek Paketi seçenekleriyle kulübe katkı sağlayacak.

Nakit yağmuru
Tanıtım toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: “20 milyon liranın üstünde gelir bekliyoruz”  dedi. Konuşmasına “Hangimiz ev sahibiyiz, onu düşündüm” diye başlayan Orman, “İşbirliğimizi büyütmeye devam etmekteyiz. Vodafone KaraKartal projesi özel imkanların ve deneyimlerin yaşanacağı tarife olacak. Kulübümüz çok büyük gelir bekliyor. Bir milyon kişinin uygulamaya katılmasıyla 20 milyon liranın üstünde gelir elde edilecek” dedi. Stat geliriyle birlikte kazançlarının 2-3 kat artacağını anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, “Taraftarlar hem iyi servis alacak hem Beşiktaş önemli gelir elde edecek” ifadesini kullandı. Stadın yapımının ardından ne vaat ettikleri yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, önlerinde artık büyük şampiyonluklar olduğunu vurguladı.

İyi bir işbirliği oldu
Başkan Fikret Orman şunları kaydetti: “Nihai hedefimiz Beşiktaş’ın Avrupa’da kupa kaldırması. Stadı bitirdikten sonra bunun bize nasip olmasını istiyorum. 111 yıllık geçmişi olan kulübün 112. yılını 4 ay sonra kutlayacağız. Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde, İstanbul’un en güzel noktasında, son teknolojiyle yapılmış bir stadımız olacak. Kamp tesislerimiz var. Yürekten destek veren taraftar kitlesi var. Duruşu olan bir kulübümüz var. Bizim bütçemizin yüzde 10’u olmayan kulüpler kupa kaldırdı. Beşiktaş’ın da Avrupa’da kupa kaldırabileceğine inanıyorum.”  Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Gökhan Öğüt de Beşiktaş ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyetlerini dile getirerek, “Stadın dijital altyapısı için 5 milyon dolarlık pay vardı. Şu ana kadar bu 10 milyon dolara yaklaştı. Beşiktaş taraftarlık ruhunun Vodafone değerleriyle örtüştüğünü düşünüyoruz” ifadesini kullandı.