Cengiz Ünder ortaladı Dimitri Payet bombaladı

Cengiz Ünder ortaladı Dimitri Payet bombaladı
Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Marsilya-PAOK maçındaki performansıyla büyüledi. 45'te Dimitri Payet'nin inanılmaz golünde asisti yapan isim olan Cengiz Ünder, takımının 2-1'lik galibiyetinde başrol oynayan isimlerden oldu. 

Muhteşem Türk performansıyla büyüledi

Akşam''ın haberine göre, Cengiz Ünder Marsilya''yı taşımaya devam ediyor. Marsilya''nın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde PAOK''u ağırladığı maçta Cengiz Ünder sergilediği futbolla göz doldurdu. Milli futbolcumuzun asistiyle Dimitri Payet''nin attığı gol ise geceye damga vurdu.

CENGİZ ÜNDER''DEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Cengiz Ünder Marsilya-PAOK maçına ilk 11''de başlarken milli futbolcumuz oldukça verimli bir performans sergiledi. Yunan ekibinin sol kanadını maç boyunca oldukça zorlayan Cengiz Ünder''in 45''de yaptığı asistle gelen gol ise ağızları açık bıraktı.

ADRESE TESLİM PAS

İlk yarının bitmesine saniyeler kala Cengiz Ünder sağ taraftan korner kullandı. Korneri ceza sahası dışına gönderen Cengiz Ünder''in pasına Dimitri Payet yarım vole ile harika bir vuruş yaptı. Sert bir şekilde kaleye giden top 90 diye tabir edilen noktadan ağlarla buluştu.

Cengiz Ünder''in asistiyle gelen bu inanılmaz gol sonrası Marsilya skoru 2-0''a getirirken, Dimitri Payet''nin attığı füze şimdiden FIFA Puskas Ödülü''ne aday gösterilecek gibi.

İlgili Haberler