UEFA şimdiden ilan etti.

UEFA şimdiden ilan etti.
En yakın rakibi Fenerbahçe’ye 5 puan fark yapan Beşiktaş’ı UEFA, Devler Ligi’ne aldı! UEFA’nın sitesinden yayınlanan listede Kartal, Devler Ligi adayları arasında gösterildi.

UEFA, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalması beklenen takımlar listesine Türkiye'den Beşiktaş'ı da ekledi. UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, 2016- 2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından yer almayı garantileyen, liglerinde elde ettiği sıralamaya göre doğrudan katılması ve play-off turundan girmesi beklenen takımlar listelendi.

İspanya'dan Atletico Madrid ile Barcelona, Almanya'dan Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Fransa'dan Paris Saint- Germain ve İngiltere'den ilk kez Leicester City gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi şimdiden garantileyen takımlar oldu. UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasını beklediği takımların listesinde ise Türkiye'den ise Beşiktaş'a yer verildi. UEFA'ya göre play-off turunde oynaması beklenen takımlar ise şöyle: Villarreal (İspanya), Arsenal (İngiltere), Hertha Berlin (Almanya), Roma (İtalya), Porto (Portekiz).