Ufuk Bayraktar'a 6 ay hapis

Ufuk Bayraktar'a 6 ay hapis
Oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Bayraktar'ın 20 gündür cezaevinde olduğu iddia edildi.

'Ezel' dizisinde 'Ramiz Dayı' karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken, en son 'Vatanım Sensin' ve 'Dağ' filmiyle de adından söz ettiren Ufuk Bayraktar, geçmişte karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. 

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, 2007 yılında baba yadigarı olan ruhsatsız silahla kavgaya karışan oyuncunun uzun zamandır süren davası sonuçlandı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan yargılanan Bayraktar, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

GEÇEN YIL DA BİR KAVGAYA KARIŞMIŞTI

Bugün itibariyle 20 gündür cezaevinde bulunan Bayraktar'ın yeni sezonda herhangi bir diziyle anlaşması olmadığı, üzerinde çalıştığı senaryoyu yazmaya devam ettiği öğrenildi. 36 yaşındaki oyuncu geçen yıl da bir kavgaya karışmış, Cihangir'deki bir kulübü basarak iki kişiyi yaraladığı haberleriyle gündeme gelmişti.

KAHVEDE ÇALIŞIRKEN KEŞFEDİLDİ

Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir'deki bir kafede çalışırken ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti.

İlgili Haberler