Uğur Dündar: Aynı haber bana da geldi ama...

Uğur Dündar: Aynı haber bana da geldi ama...
Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın, Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu açıklamasının ardından Uğur Dündar, aynı ihbarın kendisine de geldiğini ancak belge olmadığı için dikkate almadığını söyledi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. Gündeme bomba gibi düşen açıklamanın ardından 'haberin kaynağı kim?' tartışması yaşandı.

Gazeteci- yazar Uğur Dündar ise, aynı ihbarın kendisine de geldiğini ancak belge olmadığı için dikkate almadığını söyledi. Dündar kaynağın ismini gazetecilik gereği açıklamayacağını da belirtti.

Dündar konu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Muharrem İnce'nin Saray'a gidip görüştüğü iddiası geçen hafta bana da geldi.Haber kaynağım yüzde yüz doğru diyordu.Ama belge yoktu.Hiç düşünmeden 'Bu haber Uğur Dündar CHP'yi dizayn etmeye mi çalışıyor' yorumuna sebep olur o nedenle girmem' diyerek reddettim. Sonra M.İnce ile ile konuştum. Kesin bir dille gitmediğini söyledi. Saray da sert biçimde yalanlıyordu.

Böyle bir durumda haberi yapmamakla çok yerinde bir karar aldığıma inandım. Yaşadıklarımı gece Deniz Bayramoğlu'nun CNNTurk'teki programına katılarak anlattım. Meraklısı oradan dinleyebilir. 

Ayrıca Haberturk'e, Hülya Hökenek'in programına katılıp tüm bildiklerimi orada da paylaştım.Şimdi Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'na düşen görev,parti içi denetim mekanizmasını çalıştırıp bu kumpasın acilen aydınlatılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını sağlamak olmalı. İyi sabahlar."

1-20191123093854.jpg

2-20191123093937.jpg

3-823.jpg