Ukrayna'da yağmacı böyle cezalandırıldı! Görenler Afganistan sandı

Ukrayna'da yağmacı böyle cezalandırıldı! Görenler Afganistan sandı
Rusya-Ukrayna Savaşı'nın 24'üncü gününde Ukrayna'nın Nikolaev bölgesinden gelen görüntüler kan dondurdu. Çatışmaların devam ettiği bölgede Bir adam genç bir kadını gasp ettiği gerekçesi ile direğe bağlanarak dövüldü.

Rusya-Ukrayna Savaşı''nın 24''üncü gününde bölgeden görüntüler gelmeye devam ediyor. Bölgede bir yandan sivilleri tahliye çalışmaları devam ederken, diğer yandan çatışmalar ve bombardıman altında kalan siviller hayatlarını kaybediyor.

"Nikolaev Ukrayna Savaşı Haberleri" isimli Ukrayna kaynaklı bir Telegram kanalından yayımlanan görüntüler kan dondurdu. Pantolonu indirilmiş halde direğe bağlanan birinin kemerle dövüldüğü görüntüler Afganistan''ı anımsattı.

Nikolaev bölgesinde yaşandığı belirtilen olayda genç bir kadını gasp eden şahsın bu şekilde cezalandırıldığı ifade edildi. 

UKRAYNA-RUSYA SANAŞI

Sovyetler Birliği’nin dağılmasının ardından, iktidara gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dağılma öncesindeki Sovyet topraklarında egemenliğini artırma çabasına girdi. Gürcistan, Kırım, Kazakistan, Ermenistan gibi ülkelerde etkisini tekrar artıran Rusya, NATO’nun eski Varşova Paktı ülkelerinde genişlemesine tepki gösterdi. Ukrayna’yı kurulduğu günden bu yana ulus olarak görmeyen Putin, Ukrayna''nın NATO’ya girme ihtimalinin artması üzerine sınıra çok sayıda  asker yığdı. İki ülke  arasında yaşanan kriz 24 Şubat günü Rusya''nın Ukrayna’ya saldırmasıyla resmen savaşa dönüştü. 
 

İlgili Haberler