Ülkücü şehidin oğlu Erdoğan’a böyle baktı

Ülkücü şehidin oğlu Erdoğan’a böyle baktı
İstanbul’daki hain saldırıda şehit düşen emniyet amiri Kadir Yıldırım’ın ülkücü çıkması, Erdoğan’ın “Fatiha bilmeyenler” sözlerini hatırlattı. Yıldırım’ın oğlu babasının cenaze töreninde Erdoğan’a bakışıyla gündeme gelmişti.

PKK terör örgütünün Beşiktaş’ta gerçekleştirdiği bombalı saldırı sonrasında şehit düşen emniyet amiri Kadir Yıldırım’ın (41) ülkücü olduğu ortaya çıktı.

"ALLAH İNŞALLAH BİZE DE ŞEHİTLİK NASİP EDER"

Şehit düşen birçok polis memuru gibi milliyetçi olan Yıldırım’ın 15 Temmuz’un sembol şehitlerinden Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret edip dua etmişti. Yıldırım, makamında şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün ardından şu mesajı paylaşmıştı:

Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk 2011 yılında Bolu Kıbrıscık ilçesinde görev yaptığım iyi bir kaymakamdı. Yapılan bu hain ve şerefsiz saldırıyı lanetliyorum. İnşallah bizlere de Allah şehitlik nasip eder”

kadir-yildirim1.jpg

ŞEHİT OĞLUNDAN MANİDAR BAKIŞ

Şehit Kadir Yıldırım’ın, MHP'li ve Ülkücü olduğu bilinirken sosyal medya hesabından da sık sık bozkurtlu fotoğraflar paylaşması dikkat çekti.

Beşiktaş’ta şehit olan polisler için düzenlenen törende Yıldırım’ın oğlunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştığı sıradaki manidar bakışı ise sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti.

kadir-yildirim.jpg

FATİHA BİLMEYENLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan olduğu ve çözüm sürecinin sürdüğü dönemde Ülkücüler için ağır ifadeler kullanmış “Bunlar Fatiha bile bilmezler” ifadeleriyle milliyetçi camianın tepkisini çekmişti.

ON BİNLER UĞURLADI

Şehit Kadir Yıldırım bugün İstanbul'da toprağa verildi. On binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde Yıldırım küçük kızı ve oğlunun gözyaşları yürekleri dağladı. Törene şehidin mesai arkadaşları, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener de katıldı.

sehit-kadir-yildirim-001.jpg

kadir-yildirim2.jpg

kadir-yildirim3.jpg
 

kadir-yildirim-5.jpg

İlgili Haberler