"Ülkücüler yeni partiyi bekliyor"

"Ülkücüler yeni partiyi bekliyor"
Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşe yazısında Akşener'in kuracağı partiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kasım ayında kurulması beklenen yeni parti gündemki sıcaklığını koruyor...

Deneyimli gazeteci Rahmi Turan, bugünkü köşesinde Meral Akşener önderliğinde milli merkezde kurulacak yeni parti hakkında tespitlerde bulundu.

Ülkücülerin, MHP'nin "AKP'nin arka bahçesi" pozisyonuna getirilmesine razı olmayacağına dikkat çeken Turan, bu yüzden yeni partinin büyük ilgi göreceğini yazdı.

İşte Rahmi Turan'ın yazısından çarpıcı kısımlar:

Meral Akşener'in yeni bir parti kurma çalışmaları sürüyor. Şu anda Akşener'le birlikte kolları sıvayan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, yurdun dört bir yanından olumlu mesajlar aldıklarını söylüyor.

Yeni parti kurulursa MHP ne olacak?

MHP'nin artık, AKP iktidarının açığını tamamlayan bir yama partisi haline geldiği net olarak görülüyor. Gerçek MHP'lilerin böyle bir duruma razı olmaları mümkün değil. Yeni parti fikri bu nedenle güç kazanıyor.

Olağanüstü Hal, Meclis'te AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla 3 ay daha uzatılınca Kanada'da yaşayanokurum Tarık Karslı'dan şöyle bir mesaj geldi:

 "Bundan bir sene önce bana birisi 'MHP iktidarla aynı yatakta deselerdi asla inanmazdım. Menfaat, koltuk, çeşitli çıkarlar, vs. insanın bütün şahsiyetini nasıl değiştiriyor, değil mi?"