Ümit Özdağ: Anketlerde olağanüstü sonuçlar var!

Ümit Özdağ: Anketlerde olağanüstü sonuçlar var!
Gazeteci Ruşen Çakır'a konuşan Gaziantep Milletvekili Özdağ, 'Yeni Parti'nin anketlerde olağanüstü sonuçlar aldığını söyledi.

Siyasete Meral Akşener ile devam etme kararı alan Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, gazeteci Ruşen Çakır'a 'Yeni Parti' ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Doğu'da yapılan anketlerde 'Yeni Parti'ye yüksek oranda oy çıktığını söyleyen Özdağ, terör bölgesiyle ilgili önemli çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Ruşen Çakır'ın terör sorunuyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"DOĞU'DAKİ ANKETLERDE YÜKSEK ORANDA 'YENİ PARTİ' ÇIKIYOR"

"Bunu parti programı açıklandığın göreceksiniz ama parti programının o kısmıyla ilgili benim ciddi çalışmalarımın olduğunun altını çizmek isterim. 

Şunu da ekleyeyim Güneydoğu'da yaptırdığımız birçok anket var ve bu anket sonuçlarının da kamuoyu için olağanüstü şaşırtıcı olacağını şimdiden size paylaşmalk isterim. Göreceksiniz 'Yeni Parti' Güneydoğu Anadolu'da mükemmel sonuçlar alacak. Zaten partinin kurulmasından hemen sonra sayın Meral Akşener açıkladı. Güneydoğu Anadolu'da yapacağımız bir dizi çalışma olacak. Sayın Genel Başkan kendisi gidecek, divandan arkadaşlar, ben gideceğim, bölgede birçok ziyaretimiz olacak.

"ETNİSİTECİ HER TÜRLÜ YAKLAŞIMA KARŞIYIZ"

Biz Türkiye'nin karşı karşıya olduğu hem PKK terörü meselesini hem Güneydoğu'da karşı karşıya olunan ve aynı zamanda bir Güneydoğu sorunu haline de gelmiş meseleyi de çözeceğimizi düşünüyoruz. Ama meseleyi etnik zeminde tanımlamıyoruz. Etnisiteci her türlü yaklaşıma bu coğrafyayı dağıtıcı ve tehdit edici olarak görüyoruz. Fakat bu yaklaşımlarımızı ortaya koyup hayata geçirdiğimiz zaman ne kadar olumlu sonuçlar alacağımızı da tahmin ediyoruz. İlk gelen anket sonuçları da art arda bizi bu doğrultuda umutlandırıyor."

İlgili Haberler