Ümit Özdağ, gözaltına alınan Ülkücülere sahip çıktı

Ümit Özdağ, gözaltına alınan Ülkücülere sahip çıktı
MHP Gaziantep milletvekili ve Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, dün sabah gözaltına alınan ülkücülerle ilgili açıklama yaptı. Özdağ, “FETÖ son 1000 yıllik tarihimizin en büyük iç düşmanıdır. Bu düşman ile mücadele şansı asla sulandırılmamalıdır" dedi.

Yeniçağ Gazetesi yazarları Yavuz Selim Demirağ, Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve ülkücü camiadan çok sayıda isim FETÖ gerekçesiyle gözaltına alındı.

Yeniçağ gazetesi yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, Servet Avcı ve Adnan İslamoğulları dün sabah saatlerinde gözaltına alındılar. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen gözaltıların FETÖ kapsamında yapıldığı ortaya çıktı.

MHP Gaziantep milletvekili genel başkan adayı Ümit Özdağ, “Bugün FETÖ operasyonları kapsaminda gözaltına alınan Yavuz Selim Demirağ hayatını Türk milliyetçiliği davasına adamiş bir mücadele adamıdır” dedi.

Demirağ için “2007 den buyana Ergenekon,Balyoz ve casusluk davalarinda FETÖ ile göğüs göğüse savaşmıstır” diyen Özdağ şöyle konuştu: “Harbiyeli Demirağ’ın Türk Ordusu için verdiği mücadeleyi genelkurmay başkanlarının vermediği açıktır. Turan Yaldır benim sevgili kardeşim ve ülküdaşımdır. Turan yiğit bir adamdır. Doğma büyüme ülķücüdür. Turan FETÖ için ancak düşman olabilir. Keza Servet Avcı ve diğer ülküdaşlarımız. FETÖ son 1000 yıllık tarihimizin en büyük iç düşmanıdır. Bu düşman ile mücadele şansı asla sulandırılmamalıdır. Allah Ülkücü Hareketi korusun.

İlgili Haberler