Ümit Özdağ'dan AKP'li Elitaş'a yanıt geldi!

Ümit Özdağ'dan AKP'li Elitaş'a yanıt geldi!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ katıldığı bir tv programında İYİ Parti'nin seçime katılacağını açıkladı. Özdağ, Yargıtay'ın listesine eklenen partisinin YSK açıklaması yapılmadan da 24 Haziran seçimlerine katılabileceğini söyledi.

Halk TV yayınında konuşan Ümit Özdağ partisinin 24 Haziran seçimlerine giremeyeceğine dair iddialarla ilgili açıklama yaptı.

ÖZDAĞ AKP’Lİ ELİTAŞ’A CEVAP VERDİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, ‘İYİ Parti önümüzdeki seçimlere hazırlansın’ diyen AKP’li Elitaş’a, “Korktuğunuzu biliyorduk da bu kadar korktuğunuzu bilmiyorduk. Siz seçimlere hazırlanın çünkü iktidardan düşeceksiniz, gelecek seçimlerde tekrar iktidara gelmek için seçimlere hazırlanabilirsiniz. Elitaşın yaptığı bu açıklama utanç vericidir” dedi.

“YSK’DA MANTIK KALMADI”

İYİ Parti’nin seçimlere girmesinin normal bir hukuk devletinde sorun olmaması gerektiğini söyleyen Ümit Özdağ, gelinen noktada YSK’nın CHP’yi de seçime sokmayabileceğini söyledi. Özdağ “YSK dün seçimler yapıldı da diyebilir” diyerek YSK’yı eleştirdi.

“NE ADALET VAR NE KALKINMA VAR”

Ümit Özdağ, “Ne adalet var ne kalkınma, günlerden beri tv’lerde İYİ Parti tartışılıyor. Kadrolu AKP hukukçuları İYİ Parti’yi eleştiriyor ancak ne orada bir İYİ Partili var ne de İYİ Parti’yi savunan biri var. Ne demokrasi var ne hukuk var burada.” diyerek AKP’nin ülke politikalarını eleştirdi.

"BU PANİK SEÇİMİ”

Prof. Dr. Ümit Özdağ erken seçimin iki nedeni olduğunu söyledi. Özdağ, “Bu paniğin iki nedeni var bir, ekonomik çöküş geliyor. İki bütün baskılara rağmen bir kongre yapıldı, cumhuriyet tarihinin en büyük kongresi 123 bin kişi katıldı bu kongreye dip dalgayı gördüler ve İYİ Parti’yi hukuk dışı yolarla yarış dışı bırakmaya çalışıyorlar. Bu seçimlerde bizimle yarışmak zorundasınız. Bizim girmediğimiz bir seçimin meşruluğu olmaz” dedi.

“ADAYIMIZ MERAL AKŞENER”

Ümit Özdağ, “Bizim adayımız Meral Akşener ve kendisi bu seçimlere katılacak. Statükoya son vererek bu seçimlerden başarıyla çıkacağız” açıklamasını yaptı.