Umut Bulut derbide sahada!

Umut Bulut derbide sahada!
Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda babasını kaybeden ve dün Kayseri'de toprağa veren Umut Bulut, Fenerbahçe derbisi öncesinde büyük bir fedakarlıkta bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftada Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu maç öncesinde acı bir haberle babasının Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybettiğini öğrenen Umut Bulut, dün babası Kemal Bulut'u memleketi Kayseri'de toprağa verdi.

Galatasaray'daki takım arkadaşları, teknik direktörler ve yöneticilerin de katıldığı cenazede milli futbolcunun büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Ancak Umut Bulut buna rağmen büyük bir profesyonellik örneği gösterdi. Hafta sonunda oynanacak olan dev derbi maçında Umut'un sahada olacağı öğrenildi. 

AYAKTA DURMAKTA ZORLUK ÇEKTİ

Büyük bir acı yaşayan Umut Bulut, babasını toprağa verdikten sonra dün akşam saatlerinde Kayseri'den İstanbul'a döndü. Galatasaray camiası ve takım arkadaşlarının desteğiyle ayakta kalmaya çalışan Umut, hafta boyunca Sarı – Kırmızılılar’ın antrenmanlarına katılacak. Tecrübeli futbolcu, pazar günü Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçında sahadaki yerini alacak.