Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması
Galatasaray eski başkanlarından Ünal Aysal, Sarı Kırmızılı camiada 4-11 Haziran tarihlerinde yapılması planlanan seçimle ilgili "Galatasaray'a hizmet etmek için başkan olmaya gerek yok." açıklamasında bulundu.

Galatasaray''ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Radyogol''e açıklamalarda bulundu. Aysal, sarı kırmızılı takımın gündemi ve seçim süreciyle ilgili konuştu.

''Galatasaray''da kalsaydım borçlar azalırdı'' diyen eski başkan, "Giderlerden kısarak borçları ödeyemezsiniz. Borçları ödemek için gelirleri arttırmak gerekir. Sayın Aziz Yıldırım gibi, belki 20 sene kalmak istemezdim. Ama bir dört yıl daha kalsaydım, borçlar da azalırdı." ifadelerini kullandı.

"TAKIMIN DEĞERİNİ ARTIRDIK"

Kendi döneminde takımın değerini artırdığını söyleyen Ünal Aysal, "Evet borcu düşüremedik. Yatırımlar yaptık. Bu yatırımları yapmasaydık, düşerdi. Takımın değerini arttırdık. Bizden sonra gelenler bizim portföyümüzden oyuncuları sattı. Galatasaray değişim döneminde. 117 sene evvel kurulduğu yerde değil. Seçilecek arkadaşlarımız, bu değişimi sağlayabilmeli.." dedi.

"İÇİM RAHAT OLARAK AYRILDIM"

Son olarak Ünal Aysal, "Galatasaray''a, Galatasaraylılara darılmak mümkün değil. İçim rahat olarak ayrıldım. Ne rakamsal, ne onursal olarak GS''a kötülük yapmadım. " şeklinde konuştu.