Ünal: "Kılıçdaroğlu'ndan sıkılmaya başladık"

Ünal: "Kılıçdaroğlu'ndan sıkılmaya başladık"
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "Biz Kılıçdaroğlu'na cevap verme, onu gündemimize almaktan sıkılmaya başladık" dedi.

Habertürk TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın gündeminde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Kılıçdaroğlu'nun siyaseti tehdit ettiğini ve gündemi rehin aldığını belirten Ünal, "Bu herkes için rahatsızlık vermeye başladı" dedi.

Ünal'ın açıklamaları şöyle:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrar ettiği ve sistematik olarak sürdürdüğü meşruiyet tartışması, itibarsızlaştırma, kendi yönetemediği her kurumu gayrimeşru görme, 9 kere yenilmesine rağmen özeleştiri yapmama gibi özelliği var. Özellikle dünkü konuşmasında Atatürk'ü anlamaktan bahsediyor. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla uygulamaları arasında fark var. Siz vitrinde Atatürk diyeceksiniz, cumhuriyet diyeceksiniz ama uygulamalarınız cumhuriyetin, demokrasinin adeta yok sayılması anlamına gelecek. Yüksek bir temsil ve katılımla seçilen hükümeti diktatörlük olarak niteleyeceksiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu sabit ama etrafındakiler değişken. Değişim bu değildir. Siz yenildiğinizde bu sorumluluğu üstlenirsiz ve yerinizi başkasına bırakırsınız. Kılıçdaroğlu'nun sürekli aynı şeyleri tekrar etmesinden yorulduk. Dili artık siyaseti rehin almaya başladı. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verme, onu gündemimize almaktan sıkılmaya başladık."