Ünlü müzisyen Soner Olgun isyan etti

Ünlü müzisyen Soner Olgun isyan etti
Müzik sektörünü durma noktasına getiren korona virüs salgınında maddi olarak zor günler geçiren müzisyenler seslerini duyurmaya çalışıyor. Müzisyen Soner Olgun twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “gözünü yumma” dedi ve müzik sektörünün içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekti.

Salgında kaderine terkedilenlere seslendi

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında tiyatrolar, sinemalar konser salonları ve gösteri merkezleri faaliyetlerini durdurmuştu, zor günler geçiren müzik, eğlence sektörü çalışanları seslerini duyurmak istiyor. 
Müzisyen Soner Olgun twitter hesabında paylaşım yaptı
“ Müzisyenler, tiyatrocular, gece hayatı, sahne ve eğlence dünyası çalışanları ve onların aileleri... Sizi yok sayanları, sizi unutanları, siz unutacak mısınız?” şeklinde paylaşımda bulundu. Paylaşımına eklediği görselde,

“Gözünü Yumma’ Kültür Sanat ve eğlence sektörünün içinde bulunduğu zor duruma gözünü yumma! Onların şimdi sana ihtiyacı var. Sahneleri kapanmaktan kurtar!” ifadelerinin yer aldığı fotoğrafta, gözünü yumma, sahnene sahip çık etiketleri yer aldı.


SONER OLGUN KİMDİR

Fethiye’de dünyaya gelen Soner Olgun, Bornova Anadolu Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro/Dramatik Yazarlık Bölümü’nden mezun oldu. İlk albümü LETAFET’i 1992 yılında müzik dünyasına kazandırdıktan sonra sahne çalışmalarına başladı.

1994 yılında HER ŞEY DEĞİŞMELİ, 1999 yılında İYİ BAYRAMLAR ve 2004 yılında İYİ BAYRAMLAR TÜRKİYE albümlerini çıkardı.

Soner Olgun, bir de “Letafet” isimli oyun yazdı ve müziklerini yaptı. Türkiye’nin her yerinde konserler veren Olgun, aralıksız 15 yıl boyunca da Ortaköy – Patika’da sahne çalışmalarını sürdürüyor. Sanatçı, 8 yıl aradan sonra 2012 yılında SEVDA DİYE BİR KUŞ adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

İlgili Haberler