Hamile olan Britney Spears düşük yaptı: Mucize bebeğimi kaybettim

Hamile olan Britney Spears düşük yaptı: Mucize bebeğimi kaybettim
Geçtiğimiz ay nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyuran pop yıldızı Britney Spears'tan kötü haber geldi. 3'ncü kez anne olmaya hazırlanan 40 yaşındaki Britney Spears düşük yaptı.

40 yaşındaki Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Spears mesajında, kilo aldığını fark edip, test yaptığını ve sonucun pozitif çıktığını belirtmişti.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDE OLDUKLARINI İFADE ETTİLER

Ünlü pop yıldızı Britney Spears, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıklamasından bir ay sonra, bebeği kaybettiğini bildirdi. Haberi Spears ile nişanlısı Sam Asghari sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaştıkları mesajda, mucize bebeklerini kaybettiklerini belirten çift, büyük üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Bebek haberini bir ay önce duyurmakla belki de aceleci davrandıklarını belirten çift, ailelerini genişletmeye devam etmek istedikleri vurguladı. 40 yaşındaki Spears, 11 Nisan’da hamile olduğunu duyurmuştu. Spears’ın Kevin Federline ile olan evliliğinden Sean Preston (16) ve Jayden James (15) isminde iki oğlu bulunuyor

 

‘Mucize bebeğini’ kaybettiğini dile getiren 40 yaşındaki şarkıcı, şu ifadelerle duygularını hayranlarıyla paylaştı.

Mucize bebeğimizi hamileliğin erken döneminde kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bu, her ebeveyn için yıkıcı bir zaman. Belki de hamileliğim ilerleyene kadar bunu duyurmak için beklemeliydik, ancak iyi haberi paylaşmak için fazlasıyla heyecanlıydık. Birbirimize olan sevgimiz biz gücümüz ve ailemizi büyütmek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Tüm desteğiniz için minnettarız. Bu zorlu süreçte sizlerden mahremiyet rica ediyoruz.

HAMİLELİĞİN İLK DÖNEMLERİYDİ

“Mucize bebeğimizi kaybettiğimizi açıklamak bizim için çok üzücü” diyen Spears, hamileliğin erken döneminde yaşadığı kayıp için çok üzgün olduğunu belirtti.

İlgili Haberler