Ünlülerden 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları

Ünlülerden 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları
Magazin dünyasının ünlü isimleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla kutladı. İşte ünlülerin 14 Şubat mesajları...

Televizyon ve müzik dünyasının ünlü simaları, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. Paylaştıkları fotoğraflar kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı.

CAN BONOMO 

Can Bonomo, oyuncu eşi ve oğlunun annesi Öykü Kareyel ile sarıldıkları romantik pozu "En iyi yanım... " notuyla yayınladı.

KENAN DOĞULU 

"İnsan keşkelerin ve bahanelerin ardına saklanmadan, yaşını başını dert etmeden; güzel bulduğu, anlam bulduğu, değer bulduğu, hayat bulduğu herkesi ve her şeyi koşulsuz sevmeli! İnanıyorum ki ifade etme şekillerimiz farklı olsa da, hissettiğimizde ve hissettirdiğimizde aynı etkiyi uyandıran, üzerine sözler yazıp, çalıp söylediğimiz bu aşk ve sevgi dünyayı kurtarabilir."

Alp Kırşan, eşi Zeynep Kırşan''la çekilmiş olduğu kareyi "Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim" notuyla paylaştı.

KADİR DOĞULU 

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile birlikte çeklmiş pozunu ''kalp'' emojisiyle yayınladı.

BÜLENT ŞAKRAK 
"Yolu aşk olanın ne işi olur metreyle, mesafeyle?"

EBRU ŞANCI ÖZTÜRK 
"Yarın sekizinci yılımız kargaşa olur şimdiden kutlayayayım. Müptelanım kocacım bilesin."

DOĞA RUTKAY 
"Yaşasın Sevgililer Günümüz be Kerimcan!"

ASLIHAN GÜNER
Oyuncu Aslıhan Güner, meslektaşı olan eşi Mert Kılıç''ın Sevgiller Günü''nü bu sözlerle kutladı:
"12. Yılımız bugün...
Ruhumun ikizi... Canmânâ’m...
Her güne mutlu uyanma sebebim...
Not:Yıllaaar önce söylediğim gibi
“en yakın arkadaşınızla evlenin!"


FAZIL SAY
dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say eşi Ece Dağıstan ile romantik karesinin altına Cemal Süreyya''nın şiirini not düştü:
''Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde
Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra
Sonrası iyilik güzellik…''
Sevgililer günümüz kutlu olsun.


GÜLENAY ALKAN 

Oyuncu Gülenay Alkan, 2019 yılında ani bir şekilde kaybettiği hayat arkadaşı Tarık Ünlüoğlu''nu unutmadı. Ünlü oyuncu birlikte yer aldıkları kareyi gül emojisi ile paylaştı.

OKAN KURT 

Okan Kurt, kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği eski eşi Demet Akalın ile fotoğrafını "İlk görüşte aşk bizimkisi, ilk gördüğüm andan itibaren peşini hiç bırakmadığım ve bırakmayacağım sevgidir bizimkisi… Her gün aynı heyecanı yaşamak, eve koşa koşa gelmektir 14 Şubat... Seni çok seviyorum SEVGİLİM!" mesajı ile paylaştı.

ESRA DERMANCIBAŞI

"Maddi sorunlar, iş hayatında dibe vuruşlar, hastalıklar ilişkilerin sınandığı zamanlardır. Hayatın zorlu yolllarında, virajlarında birbirimizin ellerini hiç bırakmadık. Bizimki her geçen gün büyüyen bir aşk hikayesiydi. Yoklukta varlıkta, hastalıkta sağlıkta hep el ele, kalp kalbe geçen."
"20 yılda flört duygumuzu hiç kaybetmedik biz. Elele, sarmaş dolaş Cunda, Midilli sahilindeki gezmelerimiz... Boğaz kıyısındaki restoranlarda gözgöze saatlerce sohbetlerimiz... Sevgililer Günü bahanesiyle farklı coğrafyalarda iki-üç günlük de olsa yaşadığımız romantik, neşeli mutlu anlar... Her Sevgiler Günü''nde yolladığın kıpkırmızı güllerin... Bir masal gibi şimdi hepsi geride kaldı. Ama aşkımız yaşıyor. Çünkü ruhlar da ölmez, aşklar da!
Rasim''im, sevdiğim adam; bu kırmızı gülleri Son Sevgililer Günü''nde yollamıştın bana. İlk kez güllerin ve sen yoksun yanımda. Tuhaf bir ruh hali içindeyim. Bir yandan böylesine güzel bir aşk için şükrediyorum, diğer yandan yüreğimdeki sızı, içimdeki derin boşlukla çaresiz bir özlemin rüzgarına kapılıp savruluyorum.
Aşkım, Tontişim''in, gözleriyle gülen, gözleriyle seven sevgilim, ruh eşim, hayattaki en iyi dostum, sırdaşım Seni Çok Seviyorum."

İlgili Haberler