Zam yağmuruna ünlülerde katıldı. Fiyatını 3'e katlayan şarkıcı var

Zam yağmuruna ünlülerde katıldı. Fiyatını 3'e katlayan şarkıcı var
Uzun süren pandemi yasaklarının kaldırılmasının ardından mekanlarda sahne almaya ve konser vermeye başlayan ünlüler 2022 sahne ücretlerine zam yaptı. İşte ünlülerin 2022 sahne ücretlerindeki son durum...

Koronavirüs salgınının etkisin kaybetmesi ve yasakların kalkmasıyla birlikte konserlere dönen şarkıcılar, sahne ücretlerine zam yaptı. Gülşen, Ebru Gündeş, Sibel Can ve Ajda Pekkan gibi isimlerin ücretleri gündem oldu.

SAHNE ÜCRETLERİNE EN ÇOK ZAMMI KİM YAPTI

Şarkıcılar koronavirüs yasaklarının kalkmasıyla sahnelere geri döndü. Salgın yüzünden iki senedir çalışamayan şarkıcılar, dönüşlerini de zamla yaptı. Sahne ücretine en çok zammı ayda neredeyse 15 gün konser veren Gülşen yaptı.

 sahne fiyatına 3 kat artıran Gülşen, artık bir konser için 400 bin TL alıyor. Yaz takvimini bile dolduran ünlü şarkıcının artık teklifleri geri çevirdiği konuşuluyor.

Sibel Can, Ebru Gündeş ve Ajda Pekkanın sahne fiyatıları 400 -750 bin TL''arasında değişiyor. Sibel Can ve Ebru Gündeş 400 bin TL alırken. Ajda Pekkan 750 bin TL alıyor

Erkek şarkıcılardan Alişan''ında ücreti konser başına 300 bin TL olurken, Berkay 200 bin TL,Cenk Eren ise 120 bin TL alıyor.