Usta'dan haciz gelen kupalar hakkında açıklama

Usta'dan haciz gelen kupalar hakkında açıklama
CNN Türk'te bir canlı yayın programına katılan Trabzonspor Başkanı Usta, haciz getirilen şampiyonluk kupaları hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Mbia, Onazi ve Medjani’yi Trabzonspor’a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan’ın avukatları, ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle kulüpteki 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurmuştu. 1 milyon 350 bin euro tutarındaki borç bir hafta içinde ödenmezse kupaları kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, CNN Türk'te konuk olduğu canlı yayın programında bu gelişme ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SORUMLULARIN İSTİFASINI İSTEDİ

Trabzonspor ve spor gündemine ilişkin soruları yanıtlayan Muharrem Usta, kupalara haciz işlemi uygulanması ile ilgili avukatlar ve hukuk birimi başta olmak üzere kulüp çalışanlarının işini yapmamasından ve ciddiye almamasından kaynaklandığını söyledi. Önümüzdeki yaz döneminde Trabzonspor'un kurumsallaşması adına hamleler yapmayı düşündüğünü belirten Usta, yaşanan haciz olayı sonrası bu hamlesini erkene çektiğini, hukuk birimi avukatlar başta olmak üzere bazı kulüp çalışanlarının istifasını istediğini duyurdu.

"KARŞILIĞINI FAZLASIYLA GÖRECEKLER"

Ayrıca, haciz işlemini yaptıran menajerler ile ilgili de konuşan Usta, "Aklı hırsının önüne geçmiş olan menajerler de bunun karşılığını fazlasıyla görecekler" dedi.