Uysal'dan muhalefete uyarı: Enflasyon ve yolsuzlukları perdeleme stratejilerine alet olmayın

Uysal'dan muhalefete uyarı: Enflasyon ve yolsuzlukları perdeleme stratejilerine alet olmayın
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi Parkı protestolarına katılan vatandaşlara "sürtük" demesine tepki göstererek, iktidarın çirkin bir üslup kullanmasının "fahiş zamlar, enflasyon, yolsuzluk ve usulsüzlükleri perdelemeye yönelik bir strateji" olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın, Gezi Parkı protestolarına katılan vatandaşlar için söylediği "sürtük" lafına tepki yağmaya devam ediyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, gündemden düşmeyen konuya ilişkin sosyal medya hesabından, Hz. Mevlana''nın "Destide ne varsa dışarı o taşar" sözüne atıfta bulunduğu bir yanıt verdi. Uysal; Erdoğan ve kimi bakanlarının çirkin bir dil kullanarak "fahiş zamlar, enflasyon, yolsuzluk ve usulsüzlükleri" kapatmaya çalıştıklarını ifade ederek, muhalif kesimi "Olayı gereğinden fazla gündem yaparak bu stratejiye hizmet etmeyelim" diye uyardı.

BU LAFI GÜNDEM YAPARAK STRATEJİLERİNE HİZMET ETMEYİN

Uysal''ın paylaşımı şu şekilde:

"Hz. Mevlana, ‘Destide ne varsa dışarı o taşar’ demiş! Henüz yeterince güya ‘muhafazakar/demokrat’ zihniyeti idrak edemeyenlerin anlamaları için aslında Sn. Erdoğan, ‘sürtük’ gibi kendince veciz beyanlarla fırsat veriyor. Sn. Erdoğan, ontoloji, epistemolojiden mi bahsedecekti!

Ayrıca kamuoyu/muhalefet, Sn. Erdoğan ve kimi bakanlarının provokatif ve çirkin bir dil/üslup kullanarak DOĞALGAZ-ELEKTRİK-PETROL ZAMLARI, ENFLASYON, YOLSUZLUK ve USULSÜZLÜKLERİ perdeleme stratejisine gereğinden fazla gündem yaparak hizmet etmemeli!

Hala ‘Dolmabahçe’ yalanından medet uman Sn. Erdoğan ve zihniyeti, Dolmabahçe Camii İmamı Fuat Yıldırım’ın ahlakına yenildiler!!! Tarihi abidevi şahitliği ile Fuat Hoca yazdı!"

İlgili Haberler