Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?
Yağ alım işlemine liposuction denmektedir. Geçmişten günümüze kadar oldukça ilgi gören bir uygulamadır. Özellikle kendi alanında gelişmesiyle güvenilir bir uygulama haline gelmiştir. Öncesinde sadece yağ alımı olarak uygulandığı için aslında halk arasında yağ aldırma olarak bilinmektedir. Fakat günümüzde bu işlem hat belirginleştirme ve detaylandırma gibi ince işlemlerde de tercih edilmektedir. Zamanla kendini geliştirmesi ve ilerletmesiyle Vaser Liposuction yöntemi ortaya çıkmıştır.

Günümüzde liposuction oldukça popüler olan, ilgi gören ve en çok tercih edilen uygulamalardan birisidir. Kişiler bir kere ameliyata girdiklerinde tüm isteklerinin gerçekleşmesini isterler.

Yağ aldırma tam da bu kişilerin istekleri doğrultusunda olan bir işlemdir. Özellikle karın germe ameliyatı ile birlikte yapıldığında çok iyi sonuçlar elde edilmektedir. Yağ alım işlemi olduğu için pek çok işlemle paket olarak da kişilere sunulmaktadır. Örnekle en çok tercih edilen uygulamalardan birisi de anne estetiğidir.

Anne estetiği işleminde ilk olarak liposuction uygulanır. Ardından germe toparlama gibi işlemler yapılır. Yağ alınmadığında bölgede değişiklik olsa da iste istenilen sonuç tam anlamıyla elde edilemez.

Bu konuda en başarılı ve tercih edilen vaser liposuction yöntemidir. Bunun sebebi ses dalgalarının net bir şekilde kullanılmasıdır. Aynı zamanda bu yöntemle beraber vücuda herhangi bir zarar gelmemektedir. Ağrı ve acı gibi durumlar veya sonrasında meydana gelen morarma kızarma gibi durumlar vaser yöntemi ile ortadan kalmıştır.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Yağ alımı işlemi sırasında kişilere anestezi verilir. Ardından kesik atılır ve bir vakumdan yararlanılarak yağ dışarı alınmaktadır. Bu sayede bölgedeki yağ uzaklaştırılır. Bu işlem sonrasında yapılacak olan karın germe ameliyatı ise sarkmaların ortadan kalkmasını sağlayacaktır

Vaser Liposuction Kimlere Uygundur?

Genel kapsamda ele alındığında vaser liposuction işleminin herhangi bir zararı olmadığı için her bireye uygundur. Fakat hamile kadınlara ve aynı zamanda yeni doğum yapan kişilere uygulanmamaktadır. Kişiler kilo vermek için değil bölgesel yağ alımı için bu yöntemi tercih etmelidirler. Tabi ki herhangi bir hastalık veya bir rahatsızlık bulunuyorsa kişinin ameliyata uygun olup olmadığı anlaşılması için gerekli tüm testler doktor tarafından yapılmalıdır.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

İşlem sırasında bölge belirlenir ve ses dalgaları herhangi bir hücreye zarar vermeden yağa odaklanmaktadır. Bu kapsamda; vaser liposuction ses dalgası yönteminden oluşmaktadır. Diğer işlemden ayrılan bir diğer özelliği ise sesler yöntem olarak yağı sıvı bir maddeye dönüştürdüğü için yağ bütün değil sıvı olarak çıkartılmaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Genel olarak karın germe ameliyatı sarkmalar meydana geldiğinde yapılan bir işlemdir. Hayat boyunca kilo alıp vermekten veya hamilelik gibi durumlardan belirli bölgelerde yağlanmalar, sarkmalar ve hatta çatlaklar meydana gelebilmektedir. Özellikle karın bölgesinde bu sorun çok yaşanmaktadır. Bu durum tamamen kilo verdiğinizde sadece o bölgede sarkma olarak da karşınıza çıkabilmektedir. Karın germe işlemi ile birlikte özellikle bu sorunların tamamı ortadan kalkmaktadır. Karın germe işlemi yapılırken kadınlarda sezaryen yapılan alandan kesi atılarak işleme başlanır. Yağ bulunuyorsa fazla liposuction yöntemi ile çıkarılır ve deri gerdirilir. Bu işlem ile daha dinç ve güzel bir fiziğe kavuşmak mümkündür.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Genel kapsamda karın germe estetik bir işlemdir. Pek çok alanında uzman doktorlar farklı uygulamalarla birleştirerek kişileri ameliyat etmektedir. Bu işlemler sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda değişmektedir. Bu yüzden de doktorlar tarafından muayene edildikten sonra karın germe ameliyatı fiyatları belirlenir.