Vatanım Sensin ilk bölüm için nefesler tutuldu!

Vatanım Sensin ilk bölüm için nefesler tutuldu!
Baş rollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Koral'in yer aldığı Vatanım Sensin dizisi ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Vatanım Sensin için nefesler tutuldu.

Büyük bir merakla beklenen Vatanım Sensin dizisi 1. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında startını veriyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra prodüksiyonuyla da dikkat çeken “Vatanım Sensin”, 25 hafta süren hazırlıkların ardından bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. İşgal günlerinde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini konu alan dizi daha şimdiden reytingleri altüst edeceği konuşuluyor.

Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit’in üstlendiği, “Vatanım Sensin” ilk bölümüyle 27 Ekim Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

DİZİNİN KARAKTERLERİ

Cevdet - Halit Ergenç

Vatanı için yiğit bir asker, çocuklarına şefkatli bir baba, karısına tutkun bir aşık, anasına ise hayırlı bir evlattır. Cevdet’in en büyük vasfı aynı zamanda zaafı: vazifesine olan tutkusu, kırılmaz inadı, erdemleri...

Azize - Bergüzar Korel

Yüzbaşı Cevdet’in karısı, Ali Kemal, Yıldız ve Hilal’in anası, Hasibe'nin kızı gibi sevdiği gelini, ahu gözlü bir balkan güzelidir. Hemşire olan Azize işi gereği soğukkanlı, kuvvetli, fedakar, yeri geldiğinde sert, ama her daim vicdanlı, sözünün eri, lafını sakınmayan, onurlu bir kadındır.

Tevfik - Onur Saylak

Gözü açık, hırslı bir Yüzbaşıdır Tevfik. Kaybedecek hiçbir şeyi, tutunacak hiç bir değeri yoktur... Kan kardeşi Cevdet’in başarılarını içten içe kıskanır. Çocukken aşık olduğu kızla yıllar sonra Cevdet evlenir. Aşkını da içine atar Tevfik. “Düşmandan tehlikelidir, bazısının dostluğu...” demişler. Tevfik tam da bunun ispatıdır.

Veronika - Senan Kara

Yunan Komutanı Vasili'nin eşi, Leon'un annesi olan Veronika, yıllar önce ilk çocuğunu kaybettiği günden beri ruhunun bir yarısı eksik, kendi hafif esrik, bazen buhranlı, bazen şen kahkahalar atan, kocasına ise çok derine gömdüğü bir öfke barındıran, oldukça alımlı, delişmen tabiatlı bir kadındır.