Ve o UFO'nun sırrı çözüldü!

Ve o UFO'nun sırrı çözüldü!
Almanya'da iki hafta önce UFO olduğundan şüphelenilen, uçuşların iptaline yol açan cismin ne olduğu ortaya çıktı.

Bremen havalimanında iki hafta önce UFO olduğundan şüphelenilen ve bir süre uçuşların iptal edilmesine neden olan bilinmeyen hava aracının uzaktan kumandalı küçük bir “model uçak” olduğu ortaya çıktı. Savcılık ve emniyet soruşturmayla ilgili sonuçları açıkladı.

 
Almanya’nın Bremen havalimanında 6 Ocak akşamı ortaya çıkan bilinmeyen hava aracının (UFO) küçük bir model uçak olduğu ortaya çıktı.
 
Havalimanı radarlarında tespit edilen ve üç saat boyuncu bir görünüp bir kaybolan uçan nesne, güvenlik sorununa yol açmış ve bazı uçuşların iptal edilmesine neden olmuştu.
 
Konuyla igili soruşturmayı tamamlayan Bremen emniyeti ve savcılık, yaklaşık 50 kadar ipucunu değerlendirdi ve çok sayıda görgü şahidiyle konuştu.
 
Ortaya çıkan tabloyu kamuoyuyla paylaşan savcılığın raporuna göre, söz konusu UFO zannedilen nesne uzaktan kumandalı küçük bir model uçak cinsi hava aracıydı.
 
Polis şimdi söz konusu aracın sahibini bulmak için çalışma başlattı. Savcılık, şahsın tespit edilmesinden sonra, hakkında soruşturma başlatacak.