Vida’nın geleceği belli oluyor

Vida’nın geleceği belli oluyor
Beşiktaş’ın Hırvat savunmacısı Vida, geleceğini belirlemek için Başkan Orman ile bir araya gelerek kendisine gelen teklifleri değerlendirecek.

Hırvatistan’la Dünya Kupası’nda ikincilik yaşayan Domagoj Vida, 2 haftalık tatilin ardından önceki gece İstanbul’a döndü. Dün sabah sağlık kontrolünden geçen 29 yaşındaki stoper, kendisi için gelen teklifleri Başkan Fikret Orman’la görüşüp geleceğini şekillendirecek.

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı savunmacısı Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda final oynamıştı.

Son maçta Fransa’ya 4-2’lik skorla kaybetmelerinin ardından ikincilikle yetinen Kırmızı- Beyazlılar’daki performansıyla alkış toplayan 29 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’ten aldığı özel izinle tatile çıkmıştı.

Yaklaşık 2 haftadır ülkesi Hırvatistan’da tatilde bulunan Vida, önceki akşam eşiyle birlikte İstanbul’a geldi.

Sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirilen Vida, sonrasında Nevzat Demir Tesisleri’ne gidip takımına katıldı.

Tam 4 takım peşinde Hem Beşiktaş hem de Hırvatistan Milli Takımı formasıyla ortaya koyduğu başarılı form grafiğinin ardından transfer döneminin gözdesi haline gelen Domagoj Vida’ya; West Ham United, Monaco, Lyon ve Paris Saint- Germain talip olmuştu.

Deneyimli oyuncunun, menajeri Uğur Avadan’la birlikte yakın zaman içerisinde soluğu Başkan Fikret Orman’ın yanında alıp geleceğini şekillendireceği kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin 30 milyon Euro’luk fiyat biçtiği yıldız futbolcu için özellikle West Ham United ve Monaco’nun yarış halinde olduğu konuşuluyor.