Vini JR’den Ronaldo göndermesi. Attığı gol sonrası yaptığı hareket gündem oldu

Vini JR’den Ronaldo göndermesi. Attığı gol sonrası yaptığı hareket gündem oldu
Real Madrid, İspanya Süper Kupası'nda Barcelona'yı Vinicius Jr'un 3,Rodrygo'nun ise 1 gölüyle mağlup ederek kupaya uzanan taraf olurken, Vinicius Jr, attığı ilk golden sonra Cristiano Ronaldo’nun imza gol sevincini yapması gündem oldu.

Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan Süper Kupa maçı nefesleri kesti.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta olan Al Awal Park Stadyumu’nda oynanan maçı Real Madrid, Brezilyalı yıldızları Vinicius Jr’nin 3, Rodrygo’nun ise 1 golüyle 4-1 kazanarak kupaya uzanan takım oldu. Barcelona’nın tek golü ise bu sezon beklentilerin altında kalan Polonyalı süper golcü Robert Lewandowski’den geldi.

fdk.jpg

Karşılaşmada forma giymesi için merakla beklediğimiz Arda Güler, maçı kulübeden izledi.

arda-guler-5.jpg

RONALDO'NUN GOL SEVİNCİNİ YAPTI

Maçta temkinli oynayarak, bulduğu konrtaları iyi değerlendiren Madrid temsilcisinde öne çıkan futbolcu Vinicius Jr oldu. Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen ve hat-trick yapan Brezilyalı yıldız, attığı ilk golden sonra yaptığı “Siu” gol sevinciyle, maçı tribünden takip eden Real Madrid’in efsane oyuncusu Cristiano Ronaldo’ya selam çaktı.

vinicius-junior-does-cristiano-ronaldos-siu-celebration.jpg

skysports-vinicius-junior-real-madrid-6421709.jpg

Attığı her gol sonrasında yaptığı imza gol sevinci olan "Siu" hareketi Portekizli süper yıldız Ronaldo'yla özdeşleşmiş bir kutlama olarak biliniyor.

cristiano-ronaldo-7.jpg

ronaldo-4-scaled.jpg

er8vfesqdcwyhy4vonxycz-1200-80.jpg

İlgili Haberler