"Volkan Demirel'in kızını kaçırmayacaktım, şaka yaptım!"​

"Volkan Demirel'in kızını kaçırmayacaktım, şaka yaptım!"​
Demirel'in kızını fidye için kaçırma planı yapan 2 kişinin, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya teşebbüs" suçundan yargılanmasına devam edildi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in kızını kaçırarak fidye isteyecekleri iddiasıyla yakalanan 2 şüphelinin "kişiyi hürriyetinden yoksun  kılmaya teşebbüs" suçundan 10'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına  devam edildi.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran Volkan Demirel, kendisine  telefonla ulaşan bir kişinin, "kızının kaçırılıp fidye isteneceğini, bunu  engelleyebileceklerini" söylediğini beyan ederek şikayetçi olmuştu.

ŞAKA YAPTIK CİDDİYE ALINMIŞ

Doğan Haber Ajansı'ndan (DHA) Arzu Kaya'nın haberine göre, Kimlik tespitinin ardından savunması alınan sanık Mustafa Gül, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Diğer sanık Yalçın Çiçek  şaka yollu yaptığımız konuşmaları gerçek sanıp kaydetmiş. Bunların gerçekle  ilgisi yoktur. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatımı istiyorum." dedi.

AVUKAT TALEP EDİYORUM

Diğer sanık Yalçın Çiçek de eski savunmalarını tekrar ettiğini belirterek, "Sanık Mustafa ile bu konuyu konuşurken gayet ciddi bir şekilde bana  teklifte bulundu. Ben bu hususu medyada ya da başka bir yerde söylemedim. Sadece  müştekinin kendisine durumu izah ettim. Ortada küçük bir çocuk olunca tüylerim  ürperdi. Ben avukat talep ediyorum." şeklinde konuştu.

VOLKAN MAÇ DOLAYISIYLA KATILAMADI

Müşteki Volkan Demirel'in avukatı Ece Özdipçiner de sanıklardan  şikayetçi olduklarını ifade ederek, "Müşteki Volkan Fenerbahçe'de kalecidir. Bu  akşam Amedspor ile maç olduğundan Diyarbakır'dadır. Kendisini bu nedenle hazır edemedik. Bir sonraki celse duruşmaya katılımını sağlayacağız." diye konuştu.