Volkan'dan derbi açıklaması

Volkan'dan derbi açıklaması
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart yüzünden üzgün olan Volkan Demirel, maçın hakemini suçladı.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, yakınlarıyla yaptıkları sohbetlerde derbide gördükleri kırmızı kartlar hakkında üzgün olduklarını söyleyip çarpıcı ifadeler kullandılar.

İşte Volkan Demirel'in çok çarpıcı derbi sözleri: “Ben takım kaptanıyım. Sahada takımın haklarını savunmakla görevliyim. İkinci sarı kartı görmeden önce top Beşiktaşlı oyunculardan taca çıkmıştı. Yardımcı hakem göz göre göre pozisyonda tacı Beşiktaş’a verdi. Çünkü Beşiktaşlı oyuncular hakemin kararını bile beklemeden tacı kullanmışlardı bile.”

"HAKEMLER BARİZ HAKKIMIZI YEDİ"

"Tacın hemen ardından Talisca’nın pozisyonunda top auttan çevrildi. Hakem yine vermedi. Hakemin bu iki hatalı kararı takımı gerdi. Ben de takım kaptanı olarak bir kaleci olarak benim için belirlenmiş alandan (ceza sahası) çıkmadan hakemi rencide etmeden uyarmaya çalıştım. Hakemler bariz ve göz göre göre hakkımızı yiyordu."

FIRAT AYDINUS'A ELEŞTİRİ

"Eğer hakemi uyarmazsam kaptan olarak görevimi yapmamış olacaktım. Fakat Fırat Aydınus tribünlerin etkisinde kalıp 2. sarı gösterdi ve bizi yaktı. Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm."

İlgili Haberler