Vuslat 4. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Vuslat  4. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın oynadığı Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Son bölümü ile izleyenleri ekran başından kaldırmayan Vuslat dizisi bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Vuslat dizisi son bölümü ile sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Kerem yaptığı teklif ile kafaları karıştırırken, Aziz hapishaneden çıkıyor ve Kerem ile yüzleşiyor. Peki, Vuslat 3. bölümde ne oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

VUSLAT SON BÖLÜM NE OLDU

Aziz’in yolu Meczup’la yeniden kesişiyor. Kerem; Fırat ve Feride’ye reddedemeyecekleri teklifler yapıyor. Davut, Şükrü’yü aramaya devam ediyor. Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyan Faik karakolun yolunu tutuyor. Salih, Ahmet ve Tekin’i gizemli bir göreve çıkarıyor. Aziz, nezaretten çıkınca herkesle yüzleşiyor. Meczub, gizemli bir şekilde salıveriliyor. Kerem, oyunlarını oynamaya devam ediyor. Fırat, mahalleye caka satmaya dönüyor ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Kerem’in gizli planı hiç beklenmedik bir olayla sonuçlanıyor.

VUSLAT YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA

Vuslat yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aziz kendisini şikayet eden Kerem ile hesaplaşma vakti geliyor. Salih ile Feride arasında duygusal bir konuşma gerçekleşiyor ve o broşu nasıl bulduğunu anlatıyor. Azizi Salih ile gidiyor yeniden bir hayat dersi alıyor. Nehir’in sağlık durumu ile yaşanan sıkıntıdan sonra Aziz bir dakika bile yanından ayrılmıyor. Polis ise Aziz’i içeri tıkma konusunda söz verir. Nehir’in kardeşi yapılanlardan dolayı hırslanmıştır. Vuslat 4. bölümü ile sosyal medyada çok etki bırakacağa benziyor.

VUSLAT BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın oynadığı Vuslat dizisi son bölümleri ile sosyal medyada çok konuşulan Vuslat dizisi 4. yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak.

VUSLAT DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat'ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor.