Wellbeck Galatasaray'a mı transfer oluyor?

Wellbeck Galatasaray'a mı transfer oluyor?
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Galatasaray'ın Arsenal'li Danny Welbeck'i kadrosuna katmak istediğini açıkladı. Ünlü gazete, Galatasaray'ın Wellbeck'in bonservis bedeli için 16 milyon Pound vermeye hazır olduğunu öne sürdü.

Daily Mail'in haberine göre; Galatasaray, Arsenal'de forma giyen Danny Welbeck'i transfer etmek için 16 milyon Pound (74 milyon TL) ödemeye hazır.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray için İngiliz medyasından sıradışı bir iddia geldi.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Arsenal'li golcü Danny Welbeck'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın, Londra kulübüne yalnızca bonservis bedeli olarak 16 milyon Pound vermeye hazır olduğunu öne sürdü.

Ortalama 74 milyon TL eden bonservis ücretinin yanı sıra, oyuncunun isteyeceği yüksek maaaşın da sarı kırmızılı kulüp için sorun teşkil etmeyeceğinin belirtildiği haberde, Welbeck'in ise tüm bu cazip imkanlara karşın Türkiye'ye gelmeyi düşünmeyeceği ifade edildi.

Arsenal'le 2019 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Danny Welbeck, kulübünden bonuslar hariç yılda 3,9 milyon Pound (18 milyon TL) kazanıyor.