WhatsApp, kullanıcıların yakındığı sorunu nihayet çözüyor

WhatsApp, kullanıcıların yakındığı sorunu nihayet çözüyor
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıları için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şirket, şimdi ise gönderilen bir videonun kalitesini belirleyebilme özelliği ile geldi.

Herkesin yakındığı sorun nihayet çözüm buluyor

Webtekno''da yer alan habere göre, WhatsApp''ın 2.21.14.6 kodlu Android beta sürümü yeni bir özelliğini kullanıcılarına sunacak.

VERİ TASARRUFU SAĞLAYACAK

Şimdilik geliştirilme aşamasında olan özellik, kullanıma sunulduğunda veri tasarrufu sağlama ya da en iyi kalitede video gönderme işlevselliğine sahip olacak.

VİDEO KALİTESİNİ AYARLAYACAK

Özellik, şu an için beta sürüm kullanıcıları tarafından kullanılamıyor olsa da kodlara gizlenmiş bu özellik, WhatsApp''ın yakın bir gelecekte video kalitesini ayarlama özelliğine sahip olacağını gözler önüne seriyor.

ÜÇ AYAR SUNULACAK

WABetaInfo tarafından keşfedilen yeni özellik, kullanıcılara video gönderirken üç ayar seçeneği sunacak. Bu seçenekler, "otomatik", "veri tasarrufu" ya da "en iyi kalite" olarak karşımıza çıkacak. Kullanıcılar da bulundukları koşullara göre bir tercih yapıp, bir videoyu kendi diledikleri kalitede gönderme imkanı yakalayacaklar.

Henüz geliştirilmekte olan bu özelliğin iOS ve Android platformlarına ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor.

İlgili Haberler