Wiel: Kazığı yedim

Wiel: Kazığı yedim
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van der Wiel, menajer Ümit Akbulut'un kendisini dolandırılma olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van der Wiel menajer Ümit Akbulut ile olan davalık sürecini, "Bu olay kariyerime darbe değil, hayatıma darbe vurdu. Kulüple aram pek iyi değildi. Bu olaydan sonra daha da performansım düştü. Hep televizyona mı çıkacağım. Utanıyorum ben. Kazığı yedim. 4 milyon 400 bin Dolar'ı 6 parçada verdim. Önce 'İnşaat işi yapacağız' dediler. Sonra da 'Floyd'u getireceğiz' dediler" sözleriyle anlattı.

'TEHDİT EDİLİYOR VE SERBEST BIRAKILIYOR'

Muhabirin "Fenerbahçe Kulübü bu süreçte destek oldu mu?" sorusu üzerine "Olduğu gibi mi anlatayım, onların istediği gibi mi?" cevabını veren Van der Wiel, "Olaydan bir gün sonra Advocaat'la görüştüm, anlattım durumu. 'Performansım bu yüzden kötü' dedim. Şaka gibi bir şey. Adamın bir sürü dolandırıcılık dosyası var. Ama adam serbest bırakılıyor. O kadar insan şikayetçi, o kadar delil var. Adamlar tehdit ediliyor ve serbest bırakılıyor.

'AVUKATLAR HEM BİZDEN HEM ONLARDAN PARA ALDI'

Sneijder olaydan sonra yanıma geldi. 'Niye para verdin o adama, benim yanıma da yanaştı ben 'defol git' dedim' dedi. Ben yurtdışında da bir sürü yatırım yaptım. Orada bir sorun çıkmadı. Burada da o şahısla işbirliği yaptım ama kandırdı beni. Avukatlar iki yüzlü oynadılar, hem bizden para aldılar, hem onlardan" dedi.