Yağmur Sarıoğlu İnsan Hayatını Böyle Hiçe Saydı!

Yağmur Sarıoğlu İnsan Hayatını Böyle Hiçe Saydı!
Galatasaraylı Futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu’nun, İzmir’de son model aracıyla 270 KM hız yapıp, o anları kaydetmesi büyük tepki. Sarıoğlu’nun insan hayatını hiçe sayan bu hareketine herhangi bir ceza kesilmediği öğrenildi.

Galatasaray taraftarının yüksek ücret ve düşük performansından dolayı sık sık protesto ettiği Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu insan hayatını tehlikeye attı. Eşinin kendisine aldığı son model spor otomobiliyle Çeşme’den İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na giden Sarıoğlu’nun yolda 270 KM hıza kadar çıktığı görüldü.

Sosyal medyadan tanınan Kerimcan Durmaz isimli kişinin videoya aldığı o anlar birçok kişinin tepkisini çekti. Videoda Yağmur Sarıoğlu’nun yaklaşık 100 km’lik Çeşme-İzmir Havalimanı arasını 20 dakikada kat ettiğini söylemesi dikkat çekiyor. Bu hesaba göre Sarıoğlu’nun hızı zaman zaman 280’e çıkıyor.

Trafiğe açık alanda ve otobanda çekildiği öğrenilen görüntülerden herhangi bir can kaybının yaşanmaması şans olarak yorumlanırken, Yağmur Sarıoğlu’na herhangi bir ceza kesilmediği öğrenildi.

İşte insan hayatının hiçe sayıldığı o görüntüler: