Yakarı

Ey âlemlerin rabbi, kâinatın yaratıcısı, varlığımızın ve yaşamımızın nedeni yüce Allah’ım. Sen her şeyi gören, bilen duyansın. Ol dediğin olur, dur dediğin durur ve yok ol dediğin ise yok olur. Çünkü yoktan var eden, olanı yok edensin. Biz aciz kulların bunu bilir, buna inanır, seni tanır ve yalnızca senden yardım dileriz Allah’ım
 Bir ve varlığına inanan, emirlerine uymaya çalışan kulların olarak, bilerek veya bilmeyerek birçok günah işlemişizdir. Bu günahlarımızdan bağışlanmak için huzuruna gelerek ellerimizi semaya açıp yakarıyor ve senden bağışlanmamızı diliyoruz. Biliyoruz ki sen af dileyen kullarını sever ve bağışlarsın Allah’ım
Yarabbi bizleri sana iyi kul olmayı, İslam’dan ayrılmamayı, şirke düşmemeyi, yasaklarından korunmayı, vatanını, milletini seven ve gerektiğinde ulvi değerleri uğruna şahadet şerbeti içmeyi nasip et Allah’ım.
Sen “İnsanları kavim kavim yarattım ki bir birleriyle tanışıp kaynaşarak, birbirlerini sevsinler” derken, bizleri de Türk olarak yaratmandan dolayı sana sonsuz hamdüsenalar olsun yarabbi. Ayrıca peygamberimizin de övgüsüne mazhar olan bu milleti zora düşürme, bizleri koru Allah’ım.
Şunu çok iyi biliyoruz ki biz kulların günahkârız. Siz yanılan ve şaşıran milletleri yola getirme adına birçok cezalar verdiniz. Nuh tufanında olduğu gibi helak bile ettiniz. Bizi koru, bağışla ve doğru yola getirerek ıslah et. Geçmişte olduğu gibi şanlı kıl Allah’ım.
Bugünkü çekilen zulmün nedenini biliyoruz. Bunu hak ettiğimize de inanıyoruz. Önceden bilemememizin nedeni ise, inancımızla kandırılmamız olduğudur. Geçmişte senin cennetinden arsa satanlar bu gün peygamber efendimize nüfus hüviyet cüzdanı çıkarır oldular. Öğrendik ama geç kalıp günaha girdik bağışla Allah’ım.
Adını anarak, peygamberimizden bahsederek yeminler edip sözler verdiler. Biz de inandık. Gördük ki dini inançlarımızı kullanarak bizleri sömürüyorlar. Kendileri Karun gibi zengin olup, yandaşları yağ ve balla beslenirken, bize “Asgari ücret neyinize yetmiyor, bunu da bulamayanlar var şükret. Beğenmiyorsan ananı da al git” diyerek onurlarımızla oynuyorlar bunları sana havale ediyoruz Allah’ım.
Dünyanın en ağır vergilerini fakir fukaradan alırken, bunu da yeterli görmeyip başkalarının haklarımızı yedikleri kaçak kullanım bedellerini de bizden alarak ezmeyi hak bildiler. Demokrasi eşitlik adına kendi yaptıklarını doğru kabul ederken, yanlış dediğimizde hayatımızı kararttılar. Bunların şerrinden bizi koru Allah’ım.
İslam’ın en büyük günahlarından biri olan katilliği teşvik ederek, otuz bin kişinin katiliyle halkın vermediği yetkiyi paylaştılar. Bunları başarılı kılıp halkımızı perişan etme Allah’ım.
Yüce dinimizi, onun yöneticilerini ve imamları kullanmak suretiyle camilerde yaptıklarını anlattırarak dini siyasete alet edip, halkı kandırma çalışmalarına devam ediyorlar. Öbür yandan benim vergilerimle dolaştırdıkları yandaş ve hainlerle halkın hakkını birilerine peşkeş çekerek, bu asil millete küfrettirip bölünme etkinlikleri yürütüyorlar. Bu mübarek milleti bunların oyunlarına düşürme Allah’ım.
Peygamberinin övgüsüne mazhar olmuş, İslamiyet’in kılıçdarlığını yapan Türk milletinin üzerine karabasan gibi abanarak, beynimize indirdikleri yumruklarla sersemletip düşürmek istiyorlar. Ayrıca bu mübarek milletin adını, devletini ve devletinin simgesini silmek suretiyle yok etmeye çalışıyorlar. Bizleri insan olarak dahi görmeyerek ayakları altına alıp paçavraya dönüştürmek isteyenlere fırsat verme Allah’ım.
Sen büyüksün, ne eylersen güzel eylersin. Yaptıklarımızla milletimize karşı işlemiş olduğumuz günahlarımızdan dolayı bizi bağışla. Senin, peygamberimizin adıyla, bizleri kandırıp da bu hale getirenleri sana havale ediyoruz. Onları bildiğin gibi yap Allah’ım.

Yazarın Diğer Yazıları